HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο Azimut και το 2021 θα εκτελεί το δρομολόγιο στα Ιόνια

Το Azimut και το 2021 θα εκτελεί το δρομολόγιο στα Ιόνια

Κατακυρώθηκαν τ΄ αποτελέσματα  του νέου διαγωνισμού

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  η κατακύρωση των αποτελεσμάτων του ανοικτού, δημόσιου, διεθνή μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΓΑΝΗΣΙ – ΠΙΣΑΕΤΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ και επιστροφή, με την εκτέλεση τριών (03) δρομολογίων την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα από 05/04/2021 έως 12/09/2021 (σύνολο είκοσι τρεις (23) εβδομάδες) , έναντι μισθώματος δεκατριών χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (13.700,00 €), μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ανά πλήρες δρομολόγιο, στη νόμιμα εκπροσωπούμενη εταιρεία ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ Ν.Ε. πλοιοκτήτρια του Ε/Γ – Δ/Ρ ΑΖΙΜΟΥΤ Ν.Π. 12440.

Καμμία αναφορά επί του παρόντος στο πάγιο αίτημα των νησιών μας η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας να υπάρχει και τους χειμερινούς μήνες, τόσο το αίτημα αυτό, όσο κι εκείνο της αναβάθμισης της γραμμής με οχηματαγωγό φαίνεται ν΄αναβάλλονται για την μετα Covid εποχή μαζί με εκείνο των υδατοδρομίων!

Προηγουμενο αρθρο
Δρομολογείται το άνοιγμα της ΜΕΘ στην Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.