HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραυματισμός δύο ατόμων από ανάφλεξη σε σκάφος στα Σύβοτα

Τραυματισμός δύο ατόμων από ανάφλεξη σε σκάφος στα Σύβοτα

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νυδρίου πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό πιθανής εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Ε/Γ-Τ/Ρ »ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ» Ν.Λαυρίου 355, που βρίσκονταν προσδεδεμένο στο λιμένα Συβότων Λευκάδας.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Τμήματος Νυδρίου, όπου διαπίστωσαν τον τραυματισμό δύο ατόμων, ενός αλλοδαπού και ενός ημεδαπού, λόγω ανάφλεξης μετά από ψεκασμό εύφλεκτου υλικού που πραγματοποίησαν οι ίδιοι στη μηχανή του σκάφους κατά τη διαδικασία εργασιών συντήρησής της, ενώ δεν διαπιστώθηκε ύπαρξη πυρκαγιάς.

Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, απ’ όπου ο ημεδαπός εξήλθε, ενώ ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νυδρίου του Λιμεναρχείου Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση,απαγορεύτηκε ο απόπλους του »ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ».

Προηγουμενο αρθρο
Τους κατοίκους της Νικιάνας επισκέφθηκε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς
Επομενο αρθρο
Η ΝΟ.Δ.Ε. για την περιοδεία Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.