HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΦαρομανητά 2018: το καλύτερο καρναβάλι της Λευκάδας των τελευταίων χρόνων

Φαρομανητά 2018: το καλύτερο καρναβάλι της Λευκάδας των τελευταίων χρόνων

Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά όσον αφόρα το καρναβάλι της Λευκάδας. Φέτος παρακολουθήσαμε ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.

Οφείλονται πολλοί έπαινοι στις ομάδες και στην ιδιωτική πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει στην κυριολεξία το καρναβάλι και κάθε χρόνο το αναβαθμίζουν. Ξοδεύουν χρόνο, χρήματα και μεγάλη προσπάθεια για το αποτέλεσμα που καμαρώνουμε.

Πλούτος στολών, χρώματα, φαντασμαγορία, εκπληκτικά μακιγιάζ, εξαιρετικά άρματα, φέτος μάλιστα και σάτιρα, που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια, συνέθεσαν ένα μοναδικό θέαμα υψηλών αξιώσεων.

Το φετινό καρναβάλι πρέπει να ήταν από τα πιο πολυπληθή. Αν είναι σωστό το νούμερο που ακούσαμε, πήραν μέρος 1.600 καρναβαλιστές. Παρακολουθώντας από ψηλά την καρναβαλική παρέλαση, πριν πέσει το σκοτάδι, τόσο στην ομάδα του Σύβρου, όσο και στην ομάδα της Ειρήνης Μεσσήνη, όταν έφταναν οι πρώτοι καρναβαλιστές στον Παντοκράτορα οι τελευταίοι ήταν λίγο μετά τον Άγιο Μηνά.

Ειδική μνεία στη Καρυά και στους Τσουκαλάδες γιατί με τη σάτιρά τους, έθιξαν τοπικά προβλήματα με πολύ ευρηματικό τρόπο. Και βέβαια στην ομάδα του Σύβρου για την εκπληκτική της -για μια ακόμα χρονιά- εμφάνιση.

Προηγουμενο αρθρο
Οι ομάδες που βραβεύτηκαν στο Καρναβάλι
Επομενο αρθρο
Κούλουμα στη Νικιάνα και στην Καρυά

1 Σχόλιο

  1. Hfestionas
    19 Φεβρουαρίου 2018 at 00:52 — Απάντηση

    Προφανώς ο τροχήλατος Γερμανός επιβεβαιώνεται ξανά και ξανά ……

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.