HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧάλκινα μετάλλια στην Μητσάκη Έλενα και Κτενά Αιμιλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo ITF

Χάλκινα μετάλλια στην Μητσάκη Έλενα και Κτενά Αιμιλία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo ITF

Διπλή επιτυχία για τον ΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ από τις δυο αθλήτριες του, ΜΗΤΣΑΚΗ ΕΛΕΝΑ και ΚΤΕΝΑ ΑΙΜΙΛΙΑ που ως μέλη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ TAEKWONDO ITF, κατέκτησαν 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ITF που έγινε στο ΜΙΝΣΚ της Λευκορωσίας από 20-27 /08/2018.

Οι προπονητές Master ΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ και ΚΑΡΣΕΡΑ ΜΑΡΙΑ και το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρουν θερμά τις αθλήτριες για την παγκόσμια επιτυχία τους και τους εύχονται ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
Τα παιδιά μας απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως η αγάπη γι ‘αυτό που κάνεις, η επιμονή, η υπομονή, η αδιάκοπη προσπάθεια, η γνώση που αποκτάς από τις δυσκολίες και τις αποτυχίες, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη μεταξύ προπονητή και αθλητή είναι κάποιες από τις αξίες που σε ανεβάζουν στην κορυφή του κόσμου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στους γονείς των αθλητριών που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύονται το σύλλογο και τους προπονητές του και στηρίζουν ακούραστα τα παιδιά τους στο μεγάλο αγώνα που κάνουν.

Προηγουμενο αρθρο
Εργαστήρι συναισθημάτων στην αυλή του Fagottobooks
Επομενο αρθρο
Ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης στη Λευκάδα από 27/08/2018 έως 02/09/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.