HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΧωρίς την παρουσία της Φιλαρμονικής ο εορτασμός της Φανερωμένης

Χωρίς την παρουσία της Φιλαρμονικής ο εορτασμός της Φανερωμένης

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡIΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας υπόψη το από Α.Π. ΥΠΠΟΛ/ΓΓΓΣΠ/255366/1230/29-5-2020 έγγραφο του Γεν. Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, την από Δ1α/Γ.Π.οικ.34060/2-6-2020 ΚΥΑ «Επιβολή προσωρινών μέτρων στους Θρησκευτικούς χώρους» και κατόπιν τηλεφωνικών συνεννοήσεων τόσο με την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος & Ιθάκης, όσο και με τον Ηγούμενο της Φανερωμένης, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας δεν θα συνοδεύσει την Ιερή Εικόνα της Φανερωμένης στην λιτάνευσή της, που θα γίνει την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020.

Πραγματικά, σαν Δ.Σ., προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε άδεια για να παραβρεθεί η Μπάντα στην Ιερή Λιτανεία της Θαυματουργού Εικόνας της Φανερωμένης αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την πανδημία του Covid-19, αυτό στάθηκε αδύνατο.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους τους Λευκαδίτες και ελπίζουμε, του χρόνου, να είμαστε όλοι μαζί στο Μοναστήρι και να γιορτάσουμε την Πολιούχο και Προστάτιδα του νησιού μας, όπως της αρμόζει.

Από το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
(20) συλλήψεις στη Λευκάδα τον Μάιο
Επομενο αρθρο
Συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Ιουνίου κεκλεισμένων των θυρών το Δημοτικό συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.