HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΆδειασαν τα Super Market από ξύδι, μετά την προτροπή Φωτόπουλου

Άδειασαν τα Super Market από ξύδι, μετά την προτροπή Φωτόπουλου

Απροετοίμαστη βρήκε την αγορά, η σύσταση του συνδικαλιστή Νίκου Φωτόπουλου σε όσους ενοχλούνται από τις αυξήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, να πιούν ξύδι για να τους περάσει ο εκνευρισμός. Τα αποθέματα εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ!

Αυτή ήταν η εικόνα που παρουσίαζαν τα super market όλης της χώρας, από το απόγευμα
Αυτή ήταν η εικόνα που παρουσίαζαν τα super market όλης της χώρας, από το απόγευμα

Σκηνές πανικού έζησαν οι εργαζόμενοι στα super market και στα παντοπωλεία της χώρας, καθώς δεκάδες πολίτες, έσπευσαν εκτός εαυτού να προμηθευτούν ξύδι, προκειμένου να καταπολεμήσουν την ενόχληση από το αίσθημα αδικίας που τους κατέλαβε για τα επιδόματα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Ιδιαίτερα επιθετικοί, ως προς την διεκδίκηση ενός «σωτήριου» μπουκαλιού από το καταπαϋντικό υγρό, ήταν οι χαμηλοσυνταξιούχοι που μόλις διαπίστωσαν ότι η επαναφορά των συντάξεών τους σε ανθρώπινα επίπεδα, δεν ανήκει στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως, ότι μόλις τα ράφια άδειασαν από ξύδι, οι ενοχλημένοι, που συνέχιζαν να συρρέουν κατά εκατοντάδες, δοκίμασαν να κατευνάσουν την οργή τους με μπαλσάμικο – χωρίς όμως να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ. Φωτόπουλος, μετά την άμεση ανταπόκριση που είχε η δήλωσή του, δέχθηκε πρόταση από γνωστή βιομηχανία μαγειρικών ειδών, για συμβόλαιο αποκλειστικής προώθησης των προϊόντων της.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Νέος Διοικητής στην 6η ΥΠΕ, ο γιατρός Γιώργος Γιαννόπουλος
Επομενο αρθρο
Πίνακες διαφόρων ζωγράφων και εποχών με θέμα: «στην βάρκα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.