HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΆνοιξε ένα νέο οδοντιατρείο στην πόλη μας

Άνοιξε ένα νέο οδοντιατρείο στην πόλη μας

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν τα εγκαίνια του οδοντιατρείου του Ευάγγελου Αυλωνίτη στην οδό Πεφανερωμένης 36, στην πόλη της Λευκάδας.

Ο Ευάγγελος Αυλωνίτης γεννήθηκε στο 1986 στη Λευκάδα. Γονείς του είναι ο Γιώργος Αυλωνίτης και η Ιωάννα Ροντογιάννη. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε με καθήκοντα Οδοντιάτρου στο 32ο Τ.Υ.Π Βόλου και μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας παρακολούθησε στα νοσοκομεία ΑΤΤΙΚΟ και ΓΝΑ όλες τις εργασίες των οδοντιατρικών τους τμημάτων.
Συμμετείχε επίσης ενεργά σε καθημερινή βάση στις δραστηριότητες της οδοντιατρικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών για 23 μήνες και στη συνέχεια εργάστηκε σε ιδιωτικά Οδοντιατρεία.

Επέστρεψε στη Λευκάδα και τον Απρίλη του 2019 δημιούργησε το δικό του οδοντιατρείο στην οδό Πεφανερωμένης 36 με σκοπό να προσφέρει οδοντιατρικές υπηρεσίες στους συμπολίτες του.

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Προηγουμενο αρθρο
Ένας Γάμος Αμιγώς Ελληνικός στην Καρδιά της Βαλτιμόρης!
Επομενο αρθρο
«Όλοι για τη Λευκάδα»: Δελτίο τύπου σχετικά με τη στήριξη ανεξάρτητων συνδυασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.