HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΆνοιξε τις πύλες του το επιχειρηματικό Forum Λευκάδας

Άνοιξε τις πύλες του το επιχειρηματικό Forum Λευκάδας

Στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες του το Forum Λευκάδας υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

Ο νυν πρόεδρος κ. Σκιαδαρέσης, ήταν ο οικοδεσποτης και ο μοναδικός από τους υποψήφιους των εκλογών του Επιμελητηρίου που πραγματοποιούνται σε σχεδόν ένα μήνα. Ούτε η κ. Σταύρακα, ούτε ο κ. Πετρόπουλος συνυποψήφιοι του κ. Σκιαδαρέση, έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του Forum.

Η εκδήλωση όπως μας ενημέρωσε το Επιμελητήριο, θα προσφέρει ενημέρωση και πληροφόρηση. Εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και φορέων θα επισκεφτούν μονάδες της περιοχής και θα αναζητήσουν πεδία συνεργασίας, ενώ θα αναπτυχθούν σπουδαίες θεματικές ενότητες.

Η σημερινή εκδήλωση ξεκίνησε με επίδειξη TAEKWONDO των μαθητών του Ευκλέα Λευκάδας και ακολούθησε η βράβευσή τους.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν εκ μέρους του Δημάρχου, ο αντιδήμαρχος κ. Σέρβος, ο Παναγιώτης Κούτσικος πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού επιμελητηρίου, ο Πέτρος Μαντούβαλος πρώην βουλευτής και η Σοφία Μιχαλόπουλου πρόεδρος του επιμελητηρίου Νέων.

Στη συνέχεια και με θέμα: «Οι τουριστικές υποδομές και οι οδικοί άξονες στην Λευκάδα», μίλησαν ο βουλευτής κ. Θανάσης Καββαδάς και ο πρώην βουλευτής κ. Ξενοφών Βεργίνης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κ. Καββαδά έγινε διακοπή από τον κ. Ζώη Μικρώνη, ο οποίος αποχώρησε, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκογκάκης, και ο αντιδήμαρχος κ. Σέρβος. Δες εδώ

Στο χώρο του Επιμελητηρίου έχουν περίπτερα και εκθέτουν προϊόντα ντόπιες και μη επιχειρήσεις. Υπάρχει επίσης πληροφοριακό και διαφημιστικό υλικό.

Αξιοπρόσεκτη και πολύ ενδιαφέρουσα τόσο η φυσική όσο και η καλλιτεχνική παρουσία της Tia Bley, με έργα από πλαστικό. Πλαστικό πλαγκτόν τα ονομάζει και πρόκειται για πανέμορφες δημιουργίες με οικολογική σημασία. (θα παρουσιάσουμε ξεχωριστό ρεπορτάζ για την κ. Tia Bley)

Προηγουμενο αρθρο
Δημιουργία εντυπώσεων στο Forum Λευκάδας απο τον κ. Ζώη Μικρώνη [video]
Επομενο αρθρο
Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις υπηρεσίες του Δήμου και στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.