HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΆφησε το αυτοκίνητο στο ΚΤΕΛ και έφυγε ο Ουέλς

Άφησε το αυτοκίνητο στο ΚΤΕΛ και έφυγε ο Ουέλς

Σαν… κλέφτης αποχώρησε από τη Λευκάδα ο Ντεζ Ουέλς, ο οποίος άφησε στα κρύα του λουτρού τους ανθρώπους της Δόξας. Αναζητείται ήδη ο διάδοχός του.

Oως σας είχαμε ενημερώσει από το μεσημέρι (8/12), ο Ντεζ Ουέλς ζήτησε να φύγει από τη Λευκάδα. Βέβαια στην πραγματικότητα δεν το ζήτησε απλά, αλλά ήδη έχει φύγει από το νησί δίχως να ειδοποιήσει κανέναν και οι παράγοντες της Δόξας κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ουέλς είχε 17 πόντους κατά μέσο όρο στην Stoiximan.gr Basket League και ήταν το μεγάλο επιθετικό όπλο της Δόξας. Όμως δεν θα παραμείνει άλλο στην Ελλάδα. Και το έκανε με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Είχε ενημερώσει πως θέλει να αποχωρήσει λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του, αλλά δίχως να ειδοποιήσει πήγε στο ΚΤΕΛ Λευκάδας, άφησε το αυτοκίνητό του και έφυγε με το λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Με άλλα λόγια άδειασε το σπίτι του, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση και αποχώρησε από το νησί σαν κλέφτης. Η Δόξα, λοιπόν, χάνει τον καλύτερό της παίκτη εν όψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο και βρίσκεται σε αναζήτηση σκόρερ για να καλύψει το κενό.

Πηγή: www.sport24.gr

Προηγουμενο αρθρο
Δημιουργία έξι νέων κοινωνικών δομών 1.338.480ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικες – Πρωτοχρονιάτικες ευχές 2016 – 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.