HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκθεση Αγιογραφίας – Ζωγραφικής στην ARTηρία

Έκθεση Αγιογραφίας – Ζωγραφικής στην ARTηρία

ARTηρια
13-20 Αυγούστου
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΣΙΡΩΝΗ Έκθεση Αγιογραφίας – Ζωγραφικής

Την Τετάρτη 13 Αυγούστου, στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής και αγιογραφίας της Σπυριδούλας Τσιρώνη.

Η Σπυριδούλα Τσιρώνη ασχολείται με το βυζαντινό σχέδιο, την αγιογραφία, την ζωγραφική, καθώς και με τη διακόσμηση.Στο επαγγελματικό της ιστορικό περιλαμβάνονται αγιογραφήσεις ιερών ναών, διακοσμήσεις επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, όπως επίσης και παραδόσεις μαθημάτων ζωγραφικής. Έχει παρουσιάσει ως τώρα το αγιογραφικό και ζωγραφικό έργο της σε ομαδική έκθεση (Πάρος), και σε ατομικές στη Γερμανία, Σαντορίνη, και Λευκάδα.

Η Σπυριδούλα Τσιρώνη γενήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Μετά την ολοκλή ρωση παιδαγωγικών σπουδών ασχολήθηκε με ότι την έλκυε από μικρή ηλικία, τη ζωγραφική. Απόφοιτη της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με ειδικότητα στην Αγιογραφία – Ζωγραφική, παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου στο εργαστήριο «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ», καθώς και σεμινάρια εικαστικού ενδιαφέροντος. Αγιογραφεί εδώ και 17 χρόνια σε Ιερούς ναούς στην Ατική, Αιτωλοακαρνανία,Λευκάδα, καθώς στο εξωτερικό. Έχει διακοσμήσει επαγελματικούς χώρους με ζωγραφική διαφόρων υλικών και παραδώσει μαθήματα ζωγραφικής στο Αγρίνιο και στην «ΑRTηρία».

ARTηρια / 13 – 20 Αυγούστου / καθημερινά 20:00-22:30/ είσοδος ελεύθερη
www.artiria.gr / τηλ: 26450.22820

Τσιρωνη-αφισσα

Προηγουμενο αρθρο
Γράμμα από Ελβετία - Του Νίκου Δήμου
Επομενο αρθρο
Η έκθεση Φωτογραφίας του Fritz Berger θα παρουσιαστεί και στον Άγιο Πέτρο Λευκάδας στις 10 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.