HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈκλεισαν την ξύλινη γέφυρα για επισκευές!

Έκλεισαν την ξύλινη γέφυρα για επισκευές!

Ούτε που θυμόμαστε πότε ακούσαμε για πρώτη φορά στο δημοτικό συμβούλιο για τις επικείμενες επισκευές στην ξύλινη γέφυρα. Πρέπει να ήταν χειμώνας. Είναι αρχές Ιουλίου, το νησί είναι γεμάτο κόσμο. Η ξύλινη γέφυρα αποτελεί ως γνωστό ένα από τα πιο πολυσύχναστα και επισκέψιμα μέρη της πόλης. Αυτή την εποχή αποφάσισαν να την κλείσουν για να την επισκευάσουν!

Τι άλλο θα δούμε ακόμα…

5

IMG_0002

IMG_0004

Προηγουμενο αρθρο
Εγκλουβή: η πρώτη παραγωγή φακής είναι γεγονός!
Επομενο αρθρο
«Μάζεψαν» την απόφαση περί προσέγγισης των σκαφών στις παραλίες

3 Σχόλια

  1. Βιολέττα Σάντα
    10 Ιουλίου 2016 at 14:00 — Απάντηση

    Το είδαμε από χτες το βράδυ ότι είναι ανοιχτή. Η γέφυρα δεν επισκευάστηκε. Απλώς μπροστά στην κατακραυγή σταμάτησαν τις εργασίες. Αν διαβάζατε και επόμενο άρθρο, θα διαβάζατε και τη σύμβαση του έργου. Πρόκειται να κοστίσει σχεδόν 25 χιλ. ευρω. Τι λέτε τελείωσαν οι εργασίες; Απλώς σταμάτησαν και καλά σταμάτησαν για αργότερα ελπίζουμε.

  2. Σ.Τ.
    10 Ιουλίου 2016 at 13:48 — Απάντηση

    4 μερες μετα η γεφυρα ειναι ανοιχτη…καλο ειναι να μην φερνετε την καταστροφη με το παραμικρο…φανταζομαι για το οτι ανοιξε τοσο γρηγορα δεν θα βγει αρθρο ε;

  3. Δ.Δ.
    6 Ιουλίου 2016 at 22:31 — Απάντηση

    Δεν παιζονται οι ασχετοι!!! Αλλα οι μισθοδιαιτοι που να ξερουν απο Ιουλιο και εξοδα. Παντα βολεμενοι,οχι σε ολα και μισθο καργα!!
    Μαζεψτε τα εφοριακοι.Σας χρειαζεται ο υπουργος σας. Αντε να δουλεψετε παιδες..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.