HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΈνας «Ερωδιός» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας!

Ένας «Ερωδιός» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας!

Ο «Ερωδιός» στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας
Το έργο μου «Ερωδιός» βρήκε μια φιλόξενη γωνιά για να απαγκιάσει…

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω πως μετά από αίτημά μου για δωρεά του έργου μου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας -που έγινε εγκάρδια δεκτό από το διοικητή Ι. Μπάκαβο- ο «Ερωδιός» τοποθετήθηκε στην πρόσοψη του νοσοκομείου με την αφιέρωσή του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Όλοι γνωρίζουμε πλέον πως οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι οι αφανείς ήρωες που φροντίζουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες για την υγεία μας. Τους οφείλουμε πολλά!

Εύχομαι ο «Ερωδιός» μου να επιφυλάσσει κάθε μέρα ένα χαμόγελο για τους ανθρώπους του Νοσοκομείου Λευκάδας αλλά και για τους επισκέπτες του.

Οφείλω πολλές ευχαριστίες στο διοικητή Ι. Μπάκαβο που δέχτηκε άμεσα το αίτημά μου για δωρεά και τοποθέτηση του έργου μου σε περίοπτη θέση στην είσοδο του Νοσοκομείου.

Καίτη Ματαφιά Χόρτη*
Ιούλιος 2020

*H Καίτη Ματαφιά Χόρτη γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την πόλη της Λευκάδας με την οποία αισθάνεται πως τη συνδέουν πολλά. Μητέρα δύο κοριτσιών, δημοσιογράφος επί 35 χρόνια, συγγραφέας και εκδότρια παιδικών βιβλίων (Οι Ιστορίες του Μπούμπη), κράτησε δυνατή τη σχέση της με την τέχνη και το περιβάλλον. Ξεκίνησε το εικαστικό της “ταξίδι” το 2007 με δασκάλα την Ευδοκία Παπουλή. Ολοκλήρωσε τους κύκλους μαθημάτων των Εργαστηρίων Γλυπτικής Ν. Περαντινού σε Αθήνα και Πάρο.

Προηγουμενο αρθρο
Πυρκαγιά στο Σκεπαστό Πρέβεζας
Επομενο αρθρο
Κορωνοϊός: 57 νέα κρούσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.