HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈνας υπέροχος ρομαντικός γάμος στη Λευκάδα με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας

Ένας υπέροχος ρομαντικός γάμος στη Λευκάδα με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας

Μαρία & Σπύρος

O πανέμορφος καλοκαιρινός γάμος της Μαρίας και του Σπύρου που παρουσιάζουμε σήμερα έχει άρωμα Ελλάδας! Αυτό το ερωτευμένο ζευγάρι ονειρεύτηκε να σφραγίσει την αγάπη του με έναν νησιώτικο γάμο επιλέγοντας την Λευκάδα ως τον ιδανικό προορισμό για τη δικιά τους ξεχωριστή μέρα. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και περιτριγυρισμένοι από όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα απόλαυσαν την κάθε στιγμή με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους σε κάθε στιγμιότυπο. Υπέροχες ανθοσυνθέσεις σε παστέλ αποχρώσεις και ρομαντικές λεπτομέρειες στόλιζαν την εκκλησία ενισχύοντας την ομορφιά του φυσικού τοπίου.

Και οι δυο τους ήταν πιο όμορφοι και λαμπεροί από ποτέ, με αυτήν να φθάνει στην εκκλησία με καΐκι φορώντας μια glamorous Galia Lahav νυφική δημιουργία από τον οίκο νυφικών B Boutique διακοσμημένη με πολύτιμες πέτρες και πέρλες σε συνδυασμό με ένα υπέροχο ζευγάρι νυφικά παπούτσια από Once Upon a Shoe και αυτόν, να περιμένει με ανυπομονησία να τη συναντήσει ντυμένος με ένα υπέρκομψο γαμπριάτικο κοστούμι σε λευκό και μαύρο από Papadogamvros. Με λευκαδίτικες καντάδες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησιάς και τα στέφανά τους από Catherine’s Silver Corner ενώθηκαν για πάντα σηματοδοτώντας το νέο τους ξεκίνημα στη ζωή. Ακολούθησε δεξίωση σε ένα καταπράσινο κτήμα της Λευκάδας όπου υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι με καλό φαγητό, πολλή χορό και μουσική. Απολαύστε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες αυτό τον υπέροχο νησιώτικο γάμο, captured beautifully by 7th Art!

Η νύφη μοιράστηκε μαζί μας: «Γνωριστήκαμε μέσω οικογενειακών φίλων στη Λευκάδα. Η πρόταση έγινε 1 Απριλίου του 2018 (και όχι δεν ήταν ψέμα) στο Central Park στη Νέα Υόρκη. Ήταν ένα ταξίδι που είχαμε προγραμματίσει για να γιορτάσουμε την επέτειο 3 χρόνων της σχέσης μας. Θυμάμαι έντονα ότι ήταν μια πανέμορφη και ηλιόλουστη μέρα, το πάρκο ήταν καταπράσινο και είχε πολύ κόσμο. Κάναμε μια στάση σε ένα ξύλινο παγκάκι που είχε θεά τη λίμνη, ο Σπύρος γονάτισε και μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Ο κόσμος γύρω μας σταμάτησε, χειροκροτούσε και φώναζε: ”ΥES”! Από τη συγκίνησή μου δε μπορούσα να αρθρώσω λέξη, τον πήρα μια αγκαλιά και φυσικά είπα Ναι!»

«Ο γάμος μας πραγματοποιήθηκε στις 17 Αυγούστου 2019 στην Αγία Κυριακή Λευκάδας. Η προσέλευση του κόσμου στο ναό έγινε με καΐκια, γεγονός που προσέδωσε στο γάμο ένα νησιώτικο και ταυτόχρονα ρομαντικό χαρακτήρα.»

«Μας άρεσαν πολύ τα διακοσμητικά φαναράκια που πλαισίωναν το διάδρομο στην εκκλησία, τα οποία ήταν φτιαγμένα από θαλασσόξυλο, καθώς και η διακόσμηση των τραπεζιών των καλεσμένων μας, που περιλάμβανε καρτελάκι με το όνομα του κάθε καλεσμένου και μια κορνίζα στο κέντρο του τραπεζιού με ονομασία βγαλμένη από το νησί που πραγματοποιήθηκε ο γάμος.»

«Η νυφική ανθοδέσμη περιλάμβανε ελιά, γυψόφυλλο, λευκές ορτανσίες, λευκά και dusty pink τριαντάφυλλα.»

«Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν όταν αντικρίσαμε ο ένας τον άλλο στην εκκλησία. Ο Σπύρος περίμενε με την ανθοδέσμη του στην εξώπορτα και εγώ προσέγγιζα την εκκλησία με το καΪκάκι, βλέποντας τον κόσμο μαζεμένο και τη παραδοσιακή μπάντα να παίζει Λευκαδίτικες καντάδες. Ήταν μοναδική στιγμή! Δεν θα τη ξεχάσω ποτέ!»

«Παρακολουθούσαμε τα wedding blogs Love4Weddings, EverAfter και Chic and Stylish Weddings κατά τη διάρκεια των πρώτων συζητήσεων μας σχετικά με το ύφος που θέλουμε να έχει ο γάμος μας και η αλήθεια είναι πως εξαιτίας της πληθώρας των γάμων που φιλοξενείτε μας βοηθήσατε πολύ. «Το νυφικό μου το ανακάλυψα στο 4ο ραντεβού και ήταν από τον οίκο B Boutique – Galia Lahav. Ήταν αυτό που λέμε έρωτας με τη πρώτη ματιά. Στενό στο πάνω μέρος με κεντημένο μπούστο από πολύτιμες πέτρες και πέρλες και στο κάτω μέρος πιο κλασικό, σε άλφα γραμμή με ουρά. Ήταν αριστοκρατικό και ρομαντικό. Το λάτρεψα!»

Η συμβουλή της νύφης σε μια bride-to-be είναι: «Ο καλός προγραμματισμός από νωρίς είναι το παν σε ένα γάμο. Αν ξεκινήσετε νωρίς τις προετοιμασίες υπάρχει χρόνος και περιθώριο για να βρείτε πραγματικά τους συνεργάτες και τα στοιχεία που ονειρεύεστε να πλαισιώνουν το γάμο σας!»

PHOTOGRAPHY :7TH ARTWEDDING DRESS :B BOUTIQUEBRIDAL SHOES :ONCE UPON A SHOEWEDDING WREATHS :CATHERINES SILVER CORNERGROOM’S ATTIRE :PAPADOGAMVROS

Πηγή: love4weddings.gr

Προηγουμενο αρθρο
Η αρχαία γέφυρα, που ένωνε τη Λευκάδα με την Ακαρνανία: Πέραμα-Ρούγα ή Πέραμα-Μπούγα;
Επομενο αρθρο
Ο καλλίφωνος «παπα-Ρόλος» και τα δώρα του βασιλιά Γεωργίου Β΄ το 1935

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.