HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈνα νέο περιστατικό γηπεδικής βίας στη Λευκάδα

Ένα νέο περιστατικό γηπεδικής βίας στη Λευκάδα

Ένα νέο περιστατικό γηπεδικής βίας αμαύρωσε τον αγώνα του Πανλευκάδιου κόντρα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στη Λευκάδα.

Οπαδός των γηπεδούχων πέταξε καπνογόνο από την κερκίδα στον βοηθό προπονητή του Αχέροντα, Τάκη Ντούρο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι. Ο βοηθός προπονητή εκείνη την ώρα κατευθυνόταν στον πάγκο να πάρει κάτι, καθώς ένας παίκτης της ομάδας του βρισκόταν τραυματίας στον αγωνιστικό χώρο. Και κάποιος ανεγκέφαλος του πέταξε καπνογόνο, σημαδεύοντάς τον στο κεφάλι.

Ο Ντούρος μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα στη μύτη και σκίσιμο στο μάγουλο, ενώ χρειάστηκε να του γίνουν 20 ράμματα.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, το ΔΣ του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό και οπτικό υλικό (video), καθώς κάποιος οπαδός το κατέγραψε στην κάμερά του. Ακολούθησαν ανακοινώσεις τόσο από τον Πανλευκάδιο, που ζήτησε συγγνώμη, όσο και από τον Αχέροντα σε σκληρό ύφος, ενώ αναζητείται ο δράστης.

Πηγή: www.onsports.gr

Προηγουμενο αρθρο
Φαρομανητά 2015 στη Λευκάδα (Φωτό + βίντεο)
Επομενο αρθρο
Με αφορμή ένα βιβλίο… στην αγάπη για το βιβλίο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.