HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈνα… «ποταμάκι» στα Βαρδάνια κοντά στα Σχολεία!

Ένα… «ποταμάκι» στα Βαρδάνια κοντά στα Σχολεία!

Για μια σούδα πρόκειται. Έτσι όμως που δεν αδειάζει χειμώνα καλοκαίρι θα μπορούσες να το πεις και «ποταμάκι»!

Λίγο πριν φτάσουμε στο 2ο Δημοτικό σχολείο στα Βαρδάνια, στα αριστερά μας ξεκινώντας από το Πνευματικό κέντρο, υπάρχει μια σούδα, ακριβώς δίπλα στο δρόμο.

Είναι αρκετά καλά περιφραγμένη αλλά με λίγη προσοχή φαίνεται μια χαρά από το δρόμο. Το νερό είναι στάσιμο και ακίνητο. Η περιοχή εγκυμονεί κινδύνους από τα κουνούπια που αναπτύσσονται.

Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα απορροής της σούδας. Οι σωλήνες απορροής εκβάλουν στο ιβάρι. Χρειάζεται καθάρισμα – εκβάθυνση από τη μεριά του ιβαριού, ώστε να αποσυμφορηθεί η έξοδος.

Όπως όμως είδαμε προχθές εκτός από αυτό το πρόβλημα και η είσοδος του νερού από την μεριά του δρόμου είναι φραγμένη. Σκουπίδια και κλαδιά την έχουν φράξει.

Δεν έχουμε αμφιβολία πως μια και έρχονται εκλογές, κάποιος θα βρεθεί να καθαρίσει τη σούδα – ποταμάκι και από τις δυο μεριές και να μαζέψει τα σκουπίδια. Είναι ανόητο λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα να υπάρχουν στάσιμα νερά, χωρίς διέξοδο.

Προηγουμενο αρθρο
Εγκαίνια πολιτικού γραφείου του συνδυασμού «Κοινωνία πολιτών»
Επομενο αρθρο
Ενέργεια από σκουπίδια στην Ηπειρο - Σε λειτουργία η μονάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.