HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈνωση Επτανησίων Ελλάδας: «2015 – Επτάνησα – μια ματιά στο χρόνο»

Ένωση Επτανησίων Ελλάδας: «2015 – Επτάνησα – μια ματιά στο χρόνο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μελετώ, ονειρεύομαι, στοχεύω και μετά τους σεισμούς…»

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε., προσπαθώντας να σταθεί αρωγός στα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το χτύπημα του εγκέλαδου στην Κεφαλονιά, υποδέχεται τον ερχομό του νέου έτους, με την έκδοση ειδικού ημερήσιου ημερολόγιου

«2015 – ΕΠΤΑΝΗΣΑ – ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ»
20

το οποίο θα διατεθεί προς πώληση και τα έσοδα θα χορηγηθούν σε σχολεία της Κεφαλονιάς, για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην καθημερινότητά τους, ξεκινώντας από το Γεν. Λύκειο Ληξουρίου. Ταυτόχρονα θα προσφερθούν ημερολόγια, στους μαθητές και τις μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου με τις ευχές μας για μια δημιουργική χρονιά και καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει.

Η Ε.Ε.Ε. για την ολοκλήρωση της έκδοσης, ευχαριστεί την επιχείρηση ΜΑΜΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε στο Χαλάνδρι, για την οικονομική ενίσχυση στην έκδοση του ημερολογίου, και τους επτανήσιους: Δημήτρη Σούλο (Κέρκυρα), Δημήτρη Κίντζιο (Παξοί), Παναγιώτη Κατωπόδη (Λευκάδα), Παναγή Καβαλιεράτο (Κεφαλονιά), Τηλέμαχο Μαρκαντώνη (Ιθάκη), Νίκο Κοντοσταβλάκη (Ζάκυνθο) και Χρύσα Φατσέα (Κύθηρα), για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού που εκτίθεται στο ημερολόγιο.

21

Τα ημερολόγια διατίθενται κατόπιν παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Ε., www.enosieptanision.gr, καθώς και με επικοινωνία στα τηλέφωνα 2102130177 – 6946259240 στην τιμή των 10,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Προηγουμενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Μουσικού Σχολείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη Ρωσία με τον Αϊ Βασίλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.