HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΈνωση Ξενοδόχων Λευκάδας: Είναι ανυπόφορη οδύνη ο βανδαλισμός του τουριστικού μας προϊόντος

Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας: Είναι ανυπόφορη οδύνη ο βανδαλισμός του τουριστικού μας προϊόντος

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ LEFKADA HOTEL ASSOCIATION

Κύριοι συνάδελφοι και πολίτες του τόπου
Παρά τις συνεχόμενες συστάσεις εκ μέρους του Δήμου και της Ένωσης Ξενοδόχων συνεχίζεται το φαινόμενο να ρίπτουμε τα ογκώδη απορρίμματα επάνω στο οδόστρωμα σε δημοτικούς δρόμους, κενά αγροτεμάχια και γενικός σε κάθε χώρο φυσικό που είναι ελεύθερος.

Αυτό δεν είναι παράβαση. Είναι δημόσια επίδειξη κτηνώδους εγωκεντρισμού, χυδαίας αδιαφορίας για τους συνανθρώπους, βάναυση κακουργία και παιδεμός όσων με κόπο και χρήμα προσπαθούν να ανεβάσουν το τουριστικό επίπεδο του τόπου.

Το να δηλώνουμε με την κωμική σιγουριά του επαρχιώτη «ανήκομεν εις την Δύσειν» κατάντησε γελοίο. Συνεχίζουμε να σωζόμαστε και να βιοποριζόμαστε λόγο της απαράμιλλης ομορφιάς του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Μην συντονιζόμαστε με την σύνολη πολιτική α-φασία. Μην ατιμάζουμε και βιάζουμε το κάλλος της ελληνικής γης και θάλασσας στο βωμό της «βιομηχανίας» του κιτσαριού. Είναι ανυπόφορη οδύνη ο βανδαλισμός του τουριστικού μας προϊόντος. Δεν είναι ηθικολογική πρόταση τα παραπάνω ούτε ιδεολογικό ευχολόγιο. Είναι πρόταση πολιτικής τουρισμού απολύτως συγκεκριμένη και ρεαλιστικά εφικτή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΘΕΡΜΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ζημιές και πλημμύρες σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο
Επομενο αρθρο
Κατολισθήσεις από την συνεχή βροχόπτωση στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.