HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈπαψε να είναι πεζόδρομος η αγορά;

Έπαψε να είναι πεζόδρομος η αγορά;

Σήμερα το πρωί μετά τις 10:30 στον πεζόδρομο της αγοράς επικρατούσε το αδιαχώρητο από τα αυτοκίνητα. Ιδιαίτερα από του Κουτσούρια μέχρι τον Άγιο Μηνά, δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου χώρος για πεζούς αφού τα σταθμευμένα και τα διερχόμενα αυτοκίνητα μαζί με τα μηχανάκια και τα ποδήλατα είχα καταλάβει το δρόμο και τα «πεζοδρόμια».

Προς στιγμή σκέφτηκα ότι κάτι έχει συμβεί, αλλά περπατώντας είδα ότι τίποτα το έκτακτο και δεν είχε προκύψει.

Έχουμε ξαναγράψει από αυτή τη σελίδα για τον «τύποις πεζόδρομο» της αγοράς. Κίνητρό μας, στις κάθε φορά διαμαρτυρίες, δεν είναι η προσωπική παραξενιά. Αναρωτιόμαστε κάθε φορά γιατί είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουμε τα αυτονόητα.

Αν κάποιοι πρέπει να φροντίζουν την τήρηση της πεζοδρόμησης της αγοράς αυτοί είναι οι ίδιοι οι καταστηματάρχες. Είναι προς το δικό τους συμφέρον να κρατούν τον κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερο στην αγορά, κάτω από ανθρώπινες συνθήκες. Αυτό δεν μπορεί να γίνει όταν βαδίζοντας πρέπει να ψάχνουμε δίοδο ανάμεσα από τ’ αυτοκίνητα να περάσουμε, ούτε όταν πρέπει να κοιτάμε και πίσω μας μήπως εμποδίζουμε κάποια διερχόμενη κούρσα που κάνει πρωινιάτικη φιγούρα!

Βιολέττα Σάντα
DSCN3158

DSCN3155

DSCN3156

DSCN3157

Προηγουμενο αρθρο
Απάντηση της ΔΕΠΟΚΑΛ σε δημοσίευμα
Επομενο αρθρο
Υποθαλάσσια Ζεύξη Λευκάδας-Αιτωλοακαρνανίας: Το έργο με τις μεγαλύτερες αμφιβολίες υλοποίησης

1 Σχόλιο

  1. Pan_Mik
    8 Δεκεμβρίου 2014 at 18:38 — Απάντηση

    Η τροχαία που βρίσκεται;;;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.