HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ«Έπνιξαν» τα χορτάρια την ε.ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

«Έπνιξαν» τα χορτάρια την ε.ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας

Οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην εθνική οδό Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, αυτήν την περίοδο δεν καλούνται μόνον να αντιμετωπίσουν την άθλια κατάσταση του δρόμου αλλά και την επικίνδυνη ανάπτυξη του πρασίνου.

Οδηγοί και επιβάτες αυτοκινήτων που το Σαββατοκύριακο έκαναν μια σύντομη εκδρομή στις παραλίες της Λευκάδας, της Παλαίρου κλπ, περιγράφουν την κατάσταση ως άκρως επικίνδυνη.

231

Σε ορισμένα σημεία του δρόμου το πράσινο έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που οι οδηγοί των οχημάτων είναι υποχρεωμένοι σε στροφές κλπ να κινούνται ακόμη και στη μέση, με άμεσο τον κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων. Η δε ορατότητα είναι περιορισμένη σε πολλά σημεία.

Να σημειωθεί πως η Περιφέρεια πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε εργασίες καθαρισμού των πρανών στην ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και ανάλογες εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν και στον δρόμο που συνδέει την Αμφιλοχία με την Βόνιτσα και την Λευκάδα. Οδηγοί που επικοινώνησαν με το agriniopress.gr τονίζουν πως αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Πηγή: www.agriniopress.gr

Προηγουμενο αρθρο
«Αγωνία επιβίωσης»: Βιβλιοπαρουσίαση στην Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών
Επομενο αρθρο
Υπενθύμιση στα αθλητικά σωματεία για την αποστολή αίτησης προς το Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.