HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈριξαν φόλες στον Αη Γιάννη και στην Αγία Μαρίνα

Έριξαν φόλες στον Αη Γιάννη και στην Αγία Μαρίνα

Όπως μας πληροφόρησε αναγνώστρια που μένει στην περιοχή του Αη Γιάννη, χτες το απόγευμα κάποιοι έριξαν φόλες, με αποτέλεσμα θα βρουν τραγικό θάνατο 4 σκύλοι της περιοχής.

Οι κάτοικοι των περιοχών είναι αναστατωμένοι. Κανένας δεν μπορεί να κατανοήσει τα κίνητρα των ασυνείδητων που θανατώνουν με τραγικό τρόπο ανυπεράσπιστα ζώα. Ανάγοντα μάλλον στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα ζώα, είναι δείγμα, και βαθμός μέτρησης του πολιτισμού μας.

Προηγουμενο αρθρο
Το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στους Σκάρους
Επομενο αρθρο
Φωτούλα Βλάχου – Ζωγράφου: Με αγάπη από την Αμερική

2 Σχόλια

  1. παϊσιος
    13 Οκτωβρίου 2014 at 12:29 — Απάντηση

    Ένα εγκλημα που όμως έχει πολλούς ένοχους. Ένοχος πάνω απ όλα αυτός που προβαίνει σε μια τέτοια απάνθρωπη πράξη εξόντωσης με βασανιστικό τρόπο του καλλίτερου και ανιδιοτελούς φίλου του ανθρώπου. Μα ένοχος είναι και (το δίποδο ζώο-φιλοζωος-πρώην κάτοχος) αυτός που το κράτησε όσο ήθελε και μετά το απελευθέρωσε καταδικάζοντάς το στην πείνα και τη δίψα (και όχι μόνο, βλέπε λιθοβολισμό, λιώσιμο στις ρόδες των αυτοκινήτων κλπ) μέχρι την, με το συγκεκριμένο τρόπο, θανάτωσή του. Μα μήπως και η πολιτεία δεν είναι ένοχη που δεν μεριμνεί για την δημιουργία ασφαλούς καταφυγίου (με στείρωση) που να ζούν τα συγκεκριμένα αδέσποτα με ασφάλει και χωρίς να ενοχλούν? Αν και νομίζω, οτι και τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας σε παρόμοια θέματα είναι εν υπνώσει. Δεν εξηγείται διαφορετικά, τη στιγμή που ανέχεται να βλέπει ζώα αδέσποτα στο δρόμο που να πεινούν και να διψούν και να γυρνάει αλλού το βλέμμα.

  2. marianna
    13 Οκτωβρίου 2014 at 10:19 — Απάντηση

    τι σκατοψυχοι ..ντρέπομαι

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.