HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ»

Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας διοργανώνει το Σαββάτο 11 & Κυριακή 12 Οκτωβρίου τον Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΖΑΜΠΑΤΗΣ», εις μνήμη του Μαρίνου Ζαμπάτη Λ/Φ Λιμενικού Σώματος.

Ο αγώνας είναι αναγνωρισμένος από την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν σκάφη καταμετρημένα κατά ORC international, ORC club ή IRC, καθώς και σκάφη μη καταμετρημένα στην κατηγορία ‘cruiser’.

Ο αγώνας αποτελείται από 2 ιστιοδρομίες. Την 1η ημέρα η ώρα εκκίνησης είναι 14:00 και η ιστιοδρομία ξεκινάει από τη Λυγία και καταλήγει στο Βαθύ Μεγανησίου. Tη 2η ημέρα η ώρα εκκίνησης είναι 11:00 και η ιστιοδρομία ξεκινάει από το Βαθύ Μεγανησίου και καταλήγει στη Λυγιά. Η απόσταση κάθε ιστιοδρομίας είναι 10ΝΜ.

Εις μνήμη του Μαρίνου Ζαμπάτη Λ/Φ Λιμενικού Σώματος, το βράδυ του Σαββάτου θα παρατεθεί δείπνο στην ταβέρνα ΚΑΡΝΑΓΙΟ στο Βαθύ Μεγανησίου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2645025660 και 6974820410 και στο site του Ν.Ο. Λευκάδας www.nole.gr.

AFISA MARINOS ZAMPATIS 2014 GREEK Sites A4 300dpi

Προηγουμενο αρθρο
Στα Γιάννενα και στο Αιτωλικό βρέθηκε ο ΑΣΛ Φίλανδρος
Επομενο αρθρο
Ναός κοίμησης Θεοτόκου της (Τ)Σεχλιμπούς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.