HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑκόμα ένα τροχαίο έγινε χτες στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου

Ακόμα ένα τροχαίο έγινε χτες στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου

Λίγες μόλις μέρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, (λίγα χιλιόμετρα μετά την πλωτή γέφυρα της Λευκάδας), χτες το πρωί, επαγγελματικό αυτοκίνητο (κλούβα) βρέθηκε στη θάλασσα στην ίδια περιοχή.

Ευτυχώς ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος από το αυτοκίνητο. Η έκτροπη του αυτοκίνητου οφείλετε σε ολισθηρότητα του οδοστρώματος, που προκλήθηκε από αυτοκίνητο που μετέφερε λιοκόκκια τα οποία σκορπίστηκαν στο δρόμο.

Η περιοχή κινδυνεύει να μετατραπεί σε δρόμο καρμανιόλα. Έχει γίνει επιτακτική ανάγκη να τοποθετηθούν μπάρες κατά μήκος της θάλασσας. Το οδόστρωμα από την άλλη, είναι σε αρκετά σημεία κατεστραμμένο, με αποτέλεσμα και η ελαχίστη αύξηση της ταχύτητας, να αναγκάζει το αυτοκίνητο να «χοροπηδάει».

Φωτογραφία Αρχείου.

Προηγουμενο αρθρο
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ελάτη

2 Σχόλια

  1. ΧΑΛΑΡΟΣ
    1 Δεκεμβρίου 2016 at 20:26 — Απάντηση

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ , ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ .ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ [ΠΑΓΟ ,ΛΑΔΙΑ, Κ.Λ.Π.] ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

  2. takmanp
    30 Νοεμβρίου 2016 at 11:25 — Απάντηση

    Βάλτε μπάρες να πηγαίνουμε πιο γρήγορα!!! Μα είμαστε σοβαροί; Ας πάμε και λίγο σιγότερα, δε χαλασε ο κόσμος! Γίναμε όλοι γρήγοροι ξαφνικά!! Να φτιαχτεί ο δρόμος και να υπάρχει και τροχαία να πίασει τον ασεινήδητο οδηγό που μεταφέρει τέτοια υλικά με ακατάλληλο όχημα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.