HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνάπτυξη συνεργασίας του ΚΕΠ Υγείας με τους φορείς υγείας στα όρια του Δήμου

Ανάπτυξη συνεργασίας του ΚΕΠ Υγείας με τους φορείς υγείας στα όρια του Δήμου

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια έναρξης της λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/07/2020 συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου, της Αντιδημάρχου κ. Νίκης Κατωπόδη, αρμόδιας στα θέματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας, των υπευθύνων του ΚΕΠ Υγείας και του κ. Στυλιανού Ρόκκου, εκπροσώπου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, του κ. Γιώργου Παρασκευά, εκπροσώπου του Iατρικού Συλλόγου Λευκάδας, του κ. Κώστα Ροντογιάννη και της κ. Ευτυχίας Κολυβά, προέδρου και γραμματέως αντίστοιχα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδας.

Σκοπό της συνάντησης αποτέλεσε η ανάπτυξη συνεργασίας και διασύνδεσης του ΚΕΠ Υγείας με τους φορείς υγείας στα όρια του Δήμου μας για την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας των δημοτών μας. Έγινε ενημέρωση για το ρόλο και τους βασικούς στόχους του Κέντρου , την δωρεάν χρήση του λογισμικού από όλους τους Δημότες για την απόκτηση προφίλ προληπτικών εξετάσεων για τα προτεινόμενα από τον Π.Ο.Υ. πολύ σοβαρά νοσήματα, και την αυτοματοποιημένη μέσω SMS και e-mail υπενθύμιση τακτικού επανελέγχου ανάλογα με το φύλο και την ηλικία, καθώς και την χρησιμότητά του ως βασικό εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης για την προφύλαξη από το νέο κορονοιό COVID-19. Ταυτόχρονα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα συνεργασίας του ΚΕΠ Υγείας με τους φορείς – παρόχους για την διευκόλυνση και στήριξη των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στειρώσεις αδέσποτων ζώων
Επομενο αρθρο
Κορωνοϊός: 36 νέα κρούσματα στην Ελλάδα -Στους 197 οι νεκροί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.