HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνέλαβε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας

Ανέλαβε ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα, 20 Ιανουαρίου 2020

Ανέλαβε ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας
– Επίσκεψη του Βουλευτή Θανάση Καββαδά στο γραφείο του

Καθήκοντα ανέλαβε την Παρασκευή ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, κύριος Ιωάννης Μπάκαβος. Ο νέος Διοικητής ορκίστηκε στην 6η ΥΠΕ και παρουσιάστηκε αυθημερόν στην Λευκάδα, ενώ σήμερα τον επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, προκειμένου να τον συγχαρεί και να συζητήσουν τα θέματα του Νοσοκομείου.

Ο Βουλευτής καλωσόρισε τον κ. Μπάκαβο στην Λευκάδα, του ευχήθηκε καλή δύναμη στη θητεία του και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι εφεξής, πάντα σε στενή και αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, η κατάσταση στο Νοσοκομείο θα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα. Συζήτησαν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, κυρίως σχετικά με τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού, ο Βουλευτής ενημέρωσε τον διοικητή για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ συζητήθηκαν και οι ανάγκες εξοπλισμού στα διάφορα τμήματα.

Ο κ.Καββαδάς διαβεβαίωσε ότι παραμένει στη διάθεσή του για οτιδήποτε κρίνει ότι χρειάζεται τη συμβολή του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο νέος Διοικητής θα θέσει όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία του Νοσοκομείου και των πολιτών της Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Το ελληνικό νησί που πρέπει να επισκεφτείς… τον χειμώνα
Επομενο αρθρο
Έκοψε την πίτα του το «Φωτοκύτταρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.