HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑναβαθμίζεται από φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου

Αναβαθμίζεται από φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Ιονίου

Βρέθηκε Ναυτιλιακή Εταιρεία με σκάφος που πληροί τα κριτήρια της πρόσκλησης

Σύμφωνα με αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής της υπ’ αριθμ. 2252.1.1/12963/20/24-02-2020 Προκήρυξης Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Εξυπηρέτηση Δρομολογιακών Γραμμών με σύναψη Σύμβασης ή Συμβάσεων Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας διάρκειας μέχρι 31/10/2020 για τις συμβάσεις ενός έτους και 31/10/2023 για τις συμβάσεις τετραετούς διάρκειας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Σύμφωνα με το επείγον έγγραφο αποφασίστηκε αποδοχή της προσφοράς και τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας, ήτοι το άνοιγμα της οικονομικής τους προσφοράς της εταιρείας με την επωνυμία ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ Ι Ν.Ε. για τη δρομολογιακή γραμμή ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΓΑΝΗΣΙ – ΠΙΣΑΕΤΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ και επιστροφή.

Όπως αναφέρεται στο εν λογω έγγραφο η προσφορά της εταιρείας με την επωνυμία ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ Ν.Ε. για τη δρομολογιακήγραμμή ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΓΑΝΗΣΙ – ΠΙΣΑΕΤΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – ΣΑΜΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ και επιστροφή, δεν προκρίνεται διότι αφορά σε πλοίο κατηγορίας 2, ενώ για την ίδια γραμμή έχει κατατεθεί προσφορά πλοίου κατηγορίας 1, η οποία πληροί τις απαιτήσεις της προκήρυξης.

Πρακτικώς η απόφαση αυτή σημαίνει ότι άμεσα θα δούμε αντικατάσταση του Ε /Γ ΑΖΙΜΟΥΤ με Ε/Γ-Ο/Γ της νέας Ναυτιλιακής Εταιρείας.

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Οι μπασές και οι βγαλσές στο Ιβάρι της Λευκάδας - video
Επομενο αρθρο
Στο πανηγύρι της Φανερωμένης το 1955

1 Σχόλιο

  1. Γιαννης
    8 Μαΐου 2020 at 08:59 — Απάντηση

    Που θα αράζει στη Λευκάδα; έχει το κατάλληλο βύθισμα;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.