HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑναβολή εκδηλώσεων λόγω του τραγικού γεγονότος που συγκλονίζει τη Λευκάδα

Αναβολή εκδηλώσεων λόγω του τραγικού γεγονότος που συγκλονίζει τη Λευκάδα

Ακολουθούν δυο ανακοινώσεις: του Πολιτιστικού συλλόγου Εγκλουβής και του Πολιτιστικού συλλόγου Σφακιωτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω του τρομερού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή σε τρεις συμπολίτες μας, το προγραμματισμένο πανηγύρι για την Γιορτή της Παναγίας στην Εγκλουβή θα ματαιωθεί.

Η λαχειοφόρος θα διεξαχθεί κανονικά, καθώς έχουν προπωληθεί λαχνοί και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εγκλουβής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των τριών συνανθρώπων μας για την τραγική τους απώλεια, που έλαβε χώρα στην Καρυά στις 14/08/2014. Ειδικά για τον εκλιπόντα Ζακυνθινό Διονύσιο ο οποίος διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. από το 1983 έως το 1992 και πρόεδρος του συλλόγου.

Ο σύλλογος εις ένδειξη πένθους αναβάλλει τις εκδηλώσεις του στα χωριά των Σφακιωτών (16/ 08 χορευτική παράσταση «Ρωμιότοπος» στα Λαζαράτα και 21/08 εμφάνιση χορευτικού στον Κάβαλο). Με απόφαση του Δ.Σ. θα υπάρξει κατάθεση στεφάνου και χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με σεβασμό,
Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Μέγας μπελάς οι ποιητές -Του Τάκη Θεοδωρόπουλου
Επομενο αρθρο
Η Παναγία των Ξένων στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.