HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑναζητούνται στοιχεία για οδηγό αυτοκινήτου που τραυμάτισε υπάλληλο καθαριότητας

Αναζητούνται στοιχεία για οδηγό αυτοκινήτου που τραυμάτισε υπάλληλο καθαριότητας

Σωματείο Ο.Τ.Α. Λευκάδας

Την 27-5-2017 ημέρα Σάββατο, γύρω στις 06:30 π.μ., επί της επαρχιακής οδού Λευκάδας – Νυδριού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νυδρί (έναντι από το πρώην κατάστημα με την επωνυμία Κολιός) και σύμφωνα με στοιχεία που μας γνώρισαν το μέλος μας Ν.Γ. και η πληρεξούσια δικηγόρος του, άνδρας οδηγός αυτοκίνητου Opel Astra, χρώματος μπλε ηλεκτρίκ, με ασημένιες ζάντες και φιμέ τζάμια, οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα με κατεύθυνση προς Νυδρί με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά (στο αριστερό πόδι) το μέλος του Σωματείου μας Ν.Γ. συνοδό απορριματοφόρου τη στιγμή που εκτελούσε την εργασία του. Ο οδηγός του ζημιογόνου αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Το μέλος μας Ν.Γ. οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και χρειάζεται αρκετός χρόνος για την αποκατάστασή του.

Για τους λόγους αυτούς, το Σωματείο Εργαζομένων Ν. Λευκάδας εκπροσωπώντας το μέλος μας Ν.Γ. θύμα του τροχαίου ζητεί από όποιον γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να οδηγήσει στον υπαίτιο οδηγό, να καλέσει στα τηλέφωνα 6978075329 και 6976797737.

ΤΟ Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Παρεμβάσεις του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας
Επομενο αρθρο
Το λούμπεν ήρθε για να μείνει

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.