HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση Βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη

Ανακοίνωση Βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, 23/4/2015, ο βουλευτής Λευκάδας, κ. Σταύρος Γρηγόρης, και με την ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου, μαζί με το Δήμαρχο κ. Κώστα Δρακονταειδή και με τον Αντιδήμαρχο Ελλομένου, κ. Γιώργο Φίλιππα, επισκέφθηκαν το Υπουργείο Οικονομικών για το φλέγον θέμα της μεταβίβασης της κυριότητας της άμμου από το Υπουργείο Οικονομικών στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας. Το Υπουργείο δεσμεύθηκε για την άμεση έκδοση της Κ.Υ.Α., με την οποία και θα γίνει η μεταβίβαση.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Τσιρώνη, με τον οποίο συζήτησαν το θέμα του κτηματολογίου και των σκουπιδιών. Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων εκ μέρους του Υπουργείου στα ζητήματα αυτά με τις θέσεις που διατυπώθηκαν εκ μέρους μας, με ακόλουθη δέσμευση του Υπουργού για την ταχύτατη επίλυσή τους.

Σταύρος Γρηγόρης,
Βουλευτής Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πέντε χρόνια μετά

3 Σχόλια

  1. Αιρετικός χωριάτης
    24 Απριλίου 2015 at 14:31 — Απάντηση

    Το ζουμί της ανακοίνωσης δεν είναι άλλο από το να μας θυμίσει ο βουλευτής ότι είναι και εκπρόσωπος της Λευκάδας στην περιφέρεια, όπως κάνει από την πρώτη γραμμή, αλλά και ότι συμπεριφέρεται σαν αντιπεριφερειάρχης ή και περιφερειάρχης όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Και προφανώς θέλει να μας το θυμίσει γιατί τελευταία έχει αρχίσει να χάνει την επαφή του με την περιφέρεια. Και για του λόγου το αληθές ας μπει κάποιος στο site της περιφέρειας Ιονίων Νήσων και να δει σε πόσες συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας ήταν παρών τον τελευταίο καιρό. Στις τελευταίες 15 συνεδριάσεις (από την αρχή του χρόνου και μετά) έλειπε! Με αυτό τον τρόπο εκπροσωπούμαστε στην περιφέρεια. Και για όσους δεν ξέρουν είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Λευκάδας στην οικονομική επιτροπή της περιφέρειας.
    Όσο για τον αντί δεν μπορούσε να πάει στην Αθήνα αφού είχε προγραμματισμένο Π. Σ. στην Κεφαλονιά.
    Αλήθεια την ανακοίνωση του ιατρικού συλλόγου για την κινητοποίηση για το νοσοκομείο την ψήφισε ο βουλευτής και αν ναι τον εκφράζει;

  2. dimotis
    24 Απριλίου 2015 at 11:15 — Απάντηση

    Για το τόσο σημαντικό ζήτημα της άμμου δεν πήγε ο αντιπεριφερειάρχης?
    Οφείλει λοιπόν στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο να πάει ο βουλευτής μας και να ενημερώσει το σώμα για την επίσκεψη ως περιφερειακός σύμβουλος.
    Βλέπω να καρπώνεται ο βουλευτής τη “σπουδαία” επιτυχία της ΚΥΑ και ο αντιπεριφερειάρχης να μένει μπουκάλα…Τσάμπα οι διαξιφισμοί με τον πρώην βουλευτή. Και αφορά βέβαια στην νεοεξορυσσόμενη άμμο. Για την υπάρχουσα κάποιος θα πρέπει να πληρώσει για να μετακινηθεί….
    Για αυτό τι τους είπαν?
    Για τα σκουπίδια με τον Τσιρώνη ο κύριος Βλάχος γιατί δεν πήγε?
    Η τάυτιση απόψεων σχετίζεται με την παρέμβαση για να πεισθούν οι απέναντι?
    Ποιες είναι οι απόψεις?
    Ο τσιρώνης τι είπε για το αγκυροβόλιο και για το έργο του διαύλου με τις καθυστερήσεις τους?
    Τελικά η ουσία της ανακοίνωσης (ανακοινωθέντος) ποια είναι?
    Τίποτα σημαντικό.
    Μόνο επικοινωνιακό εφέ…..

  3. ΚΩΣΤΑΣ Π
    24 Απριλίου 2015 at 08:43 — Απάντηση

    Μια ανακοίνωση τη μέρα…το γιατρό τον κάνει πέρα! Βρήκαμε το φάρμακο της σωτηρίας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.