HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνακοίνωση για τη Μεταφορά Μαθητών Σχολικού Έτους 2014-2015

Ανακοίνωση για τη Μεταφορά Μαθητών Σχολικού Έτους 2014-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015

Στο πλαίσιο της αριθμ. 24001/2013 ΚΥΑ, η Π.Ε. Λευκάδας διακήρυξε διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό για την εκτέλεση 41 δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, σχολικού έτους 2014-2015.
Επειδή η ανωτέρω διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, αλλά και δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, προκηρύχθηκε πρόχειρος διαγωνισμός, ο οποίος και επαναλήφθηκε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των διαγωνισμών, ανατέθηκαν δώδεκα (12) από τα 41 συνολικά δρομολόγια.

Η Π.Ε. Λευκάδας υπερέβη τις τεχνικές δυσκολίες και καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν λόγω των εκλογών του Μαΐου και της μεγάλης μεταβατικής περιόδου για την εγκατάσταση της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Έτσι κατόπιν προσπαθειών της νέας Περιφερειακής Αρχής και με την ανταπόκριση και συνεργασία των μεταφορέων επιλύθηκαν τα προβλήματα και συμφωνήθηκε η εκτέλεση του μεγαλύτερου μέρους των δρομολογίων από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Λευκάδας προωθούν τις διαδικασίες και για την τυπική τακτοποίηση του θέματος, μετά την κατατεθείσα τροπολογία στη Βουλή, η οποία δίνει λύση στο πρόβλημα.
Εντός των προσεχών ημερών, μετά την ψήφιση της προαναφερόμενης τροπολογίας, θα διευθετηθεί και η εκκρεμότητα μικρού αριθμού δρομολογίων μεταφοράς μαθητών με ταξί, ώστε το σύνολο των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να μεταφέρονται κανονικά και με ασφάλεια από και προς τα σχολεία τους.

ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Εδώ και ένα χρόνο ο αγωγός που μεταφέρει το νερό στην Λευκάδα από τον Άγιο Γεώργιο παραμένει σπασμένος (video)
Επομενο αρθρο
Άμεσες ενέργειες για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Αργοστόλι μετά την τροφική δηλητηρίαση φοιτητών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.