HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση Δημάρχου Μαγνησίου σχετικά με το προϋπολογισμό του Δήμου

Ανακοίνωση Δημάρχου Μαγνησίου σχετικά με το προϋπολογισμό του Δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Οι κατασκευαστές ειδήσεων και προβλημάτων είναι ένα νοσηρό φαινόμενο των καιρών και δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει μπει στο στόχαστρο!

Αποτελούν έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα ευκαιριών για κάποιους που ονειρεύονται να αναβιώσουν την πολιτική τους καριέρα με κάθε κόστος για τον τόπο μας, αυτοί που στα χρόνια της αφθονίας δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα του νησιού μας. Αντιθέτως δημιούργησαν προβλήματα, τα οποία αναζητούν έως και σήμερα λύσεις και για τα οποία με θράσος και λεονταρισμούς μας κάνουν και υποδείξεις κατηγορώντας μας για την κληρονομιά που μας άφησαν.

Όπως όλοι γνωρίζετε, ο Δήμος Μεγανησίου μέχρι και σήμερα δεν έχει προϋπολογισμό για το έτος 2018.
Έχουν ληφθεί τρεις αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο για μείωση τελών, οι οποίες έχουν ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ στο τέταρτο Συμβούλιο δεν εγκρίθηκε η διατήρησή τους στα υπάρχοντα επίπεδα, με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην μπορεί να εκτελέσει καμία δαπάνη, όπως για παράδειγμα

• την αδυναμία μεταφοράς σκουπιδιών στη Βλαχέρνα, με αποτέλεσμα ο χώρος του παλιού ΧΥΤΑ να έχει γεμίσει ασφυκτικά,
• την μη εκτέλεση του τεχνικού προγράμματος του 2018 ύψους 150.000 ευρώ,
• τη διαχείριση χρηματοδοτήσεων από την Περιφέρεια για συντήρηση οδικού δικτύου ύψους 200.000 ευρώ και από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ύψους 235.000 ευρώ,
• καθώς και της έκτακτης επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών ύψους 178.000 για τις ανάγκες του Δήμου.

Φίλοι Μεγανησιώτες,
στόχος ορισμένων είναι να στερήσουν παροχές και έργα προς τους δημότες μας χωρίς να τους ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, προκρίνοντας κι έχοντας μοναδικό γνώμονα το προσωπικό πολιτικό τους συμφέρον και το «κλείσιμο» πολιτικών συμφωνιών για τις επόμενες εκλογές.

Βλέποντας, λοιπόν, ορισμένοι την πολιτική τους κατρακύλα και την αγανάκτηση της κοινωνίας, επιχειρείται ένας ξεκάθαρος πολιτικός εκβιασμός με δίλημμα του τύπου συναίνεση (υποταγή) ή παραίτηση, που μόνο στόχο έχει να με βλάψει και να απαξιώσει την Δημοτική Αρχή στα μάτια της κοινωνίας.

Μέχρι σήμερα κάποιοι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν αυτοδιοικητική συνείδηση, παρά μόνο καθυβριστική συμπεριφορά με λόγια αλλά κυρίως με έργα. Κρίμα!

Για εμάς η προεκλογική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη όσο και αν προσπαθούν να πολώσουν και να διχάσουν την Μεγανησιώτικη κοινωνία. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε το τεχνικό μας πρόγραμμα, να δουλέψουμε μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μας, χωρίς να λάβουμε μέρος στις προκλήσεις και τα δήθεν δημοσιεύματα αγανάκτησης επώνυμα και ανώνυμα.

Μοναδικός κριτής για εμάς είναι η Μεγανησιώτικη κοινωνία!

Δήμαρχος Μεγανησίου
Παύλος Δάγλας

Προηγουμενο αρθρο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Τηλυκράτη και Ηρακλή
Επομενο αρθρο
Στο Διασυλλογικό Παμπαίδων – Πανκορασίδων Α' ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.