HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση – διαμαρτυρία Πανλευκάδιου για τις εχθρικές διαιτησίες

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία Πανλευκάδιου για τις εχθρικές διαιτησίες

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Με την παρούσα ανακοίνωση το Δ.Σ. του Πανλευκάδιου, διαμαρτύρεται κι εκφράζει τη δυσαρέσκεια του για τις εχθρικές διαιτησίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μας σε αρκετά παιχνίδια μέχρι σήμερα.

Στην αρχή τις θεωρήσαμε ανθρώπινα λάθη και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας όσο μπορούμε. Αρχή του συλλόγου μας είναι να μην μιλάμε στις συνεντεύξεις τύπου, σε ραδιόφωνα κι άλλα Μ.Μ. Ε. για διαιτητικά λάθη.

Ως εδώ όμως και μη παρέκει!

Μετά από τον απίστευτο κο Γιούργα και τον βοηθό του κο Μιχαλά, που διεύθυναν τον αγώνα μας στον Σκουφά Κομποτίου την προηγούμενη Κυριακή, ως εδώ. Δυο πέναλτι «κατάπιε» ο άνθρωπος. Όσο για τον βοηθό του στο πρώτο ημίχρονο ο όρος offside αγνοούταν για τους αντιπάλους μας. Αδιάψευστος μάρτυς το video του αγώνα.
Σε 5 αγωνιστικές δεν μας επιτράπηκε να πάρουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που έπρεπε.

Την 6η αγωνιστική σε αγώνα που τελείωσε 0-0 μας αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στο 92. Την 9η αγωνιστική σε αγώνα που ηττηθήκαμε 1-2 μας αρνήθηκε πάλι πέναλτι μαρς στο 1-0. Την 10η αγωνιστική σε αγώνα που τελείωσε 1-1, δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στον αντίπαλο. Την 11η αγωνιστική ο ένας εκ των βοηθών ακύρωσε γκολ σε δυο φάσεις εύκολες σαν offside, εξοργίζοντας όλο το γήπεδο.

Έχουμε κάνει μεγάλη υπομονή μέχρι σήμερα, μα δεν πάει άλλο. Κάποιοι κύριοι πολεμούν έναν έντιμο και άξιο σύλλογο. Έναν σύλλογο που μέσα σε 7-8 χρόνια κατάφερε από το μηδέν να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

Το video με τους συγκεκριμένους αγώνες θα κοινοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδος στην Κ.Ε.Δ.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Επομενο αρθρο
Ακυβέρνητο σκάφος, λόγω μηχανικής βλάβης, βορειοδυτικά της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.