HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση – Διαμαρτυρία Τηλυκράτη

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία Τηλυκράτη

Μετά από επαφές που είχαμε με το Δήμο Λευκάδας και συγκεκριμένα με τον εντεταλμένο για θέματα αθλητισμού κύριο Πολίτη Σπυρίδωνα καθώς και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κύριο Περδικάρη Αθανάσιο την Τρίτη 20 – 5- 2015 μας κοινοποιήθηκε έγγραφο του δήμου που μας ζητά να αδειάσουμε τους χώρους που χρησιμοποιούσαμε μέχρι τώρα στο στάδιο < < Πλάτωνας Γρηγόρης >> .

Να σας ενημερώσουμε ότι οι χώροι που εμείς χρησιμοποιούμε είναι μια αποθήκη διπλά από τα αποδυτήρια < <Κώστας Σαλαπατας >>, που παλιά για τους γνωρίζοντας ήταν χώρος καντίνας ,( μια και ο χώρος των αποδυτήριων από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς ήταν σε κοινή χρήση από όλους τους συλλόγους και πολίτες)
Σε αυτό το χώρο περίπου 7 τετραγωνικά ο Τηλυκρατης έχει πλυντήρια, στεγνωτήρια και μια ντουλάπα με το ρουχισμό του , χώρος απαραίτητος για την όποια ομάδα θέλει να παρέχει τα αυτονόητα στους ποδοσφαιριστές της , και για την λειτουργία της .

Ο εντεταλμένος αθλητισμού επικαλούμενος τα γράμμα του νομού που λέει ότι < <δεν δίνονται χώροι σε πρόσωπα η σωματεία >> μετά από 88 χρόνια μας πετάει έξω από το γήπεδο, παίρνοντας μας και αυτή την αποθήκη, μας γυρίζει σε υποδομές 30 τουλάχιστον χρόνια πίσω.

Ο Τηλυκρατης χρησιμοποιεί αυτό το χώρο γιατί δεν υπάρχει βοηθητικό γήπεδο για να κάνει εκεί τις προπονήσεις του, και γι αυτό χρησιμοποιεί το < <Πλάτωνας Γρηγόρης>>( όπως και άλλες ομάδες ),και σαν προπονητικό.

Με έκπληξη μάθαμε ότι ο δήμος εφαρμόζει το < < γράμμα του νόμου>> μόνο στο εν λόγο στάδιο .

Ολά αυτά θα βλέπαμε με άλλο μάτι αν το νόμο δεν τον εφάρμοζε μόνο στο στάδιο Λευκάδας και στον Τηλυκράτη αλλά και στα άλλα γήπεδα και κλειστά γυμναστήρια του νησιού και κατ επέκταση και στα αλλά αθλητικά σωμάτια.

Ενδεικτικά αναφέρουμε χώρους και σωματεία

Κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας , Δόξα Λευκάδας αποδυτήρια και αποθήκη. Νίκη Λευκάδας αποθήκη. Ελπίδες αποθήκη

Γήπεδο Νυδριου . Οδυσσέας Νυδριου αποδυτήρια αποθήκη

Γήπεδο Μαραντοχωριου .Αυγερινός Μαραντοχωριου αποδυτήρια – αποθήκη

Γήπεδο Σύβρου . Α.Ο. Σύβρου αποδυτήρια – αποθήκη

Γήπεδο Άγιου Πέτρου. Άγιος Πέτρος γήπεδο – αποδυτήρια – αποθήκη

Γήπεδο Σφακιωτών.Πας Σφακιωτων αποδυτήρια-αποθήκη . Π.Ε.Α.Σ. Κατούνας αποθήκη. Α.Ο. Καρυα αποθήκη

Γήπεδο Τσουκαλάδων . Αναγέννηση Τσουκαλάδων αποδυτήρια – αποθήκη

Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης εμείς θεωρούμε ότι ΣΩΣΤΑ έχουν όλοι οι παραπάνω σύλλογοι τους χώρους αυτούς και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις είναι μικροί και ανεπαρκείς , μια και αυτοί ουσιαστικά δίνουν ζωή στα γήπεδα, και στις περισσότερες φορές , τους έχουν κατασκευάσει οι ιδιοι (όπως και εμείς )και βοηθούν στη συντήρηση τους,(όπως και εμείς ), όμως αναρωτιόμαστε μήπως ο νομός είναι διαφορετικός για τα αλλά γήπεδα ???

Να σημειωθεί ότι έχουμε κάνει και συγκεκριμένες προτάσεις για να λυθεί και το πρόβλημα χώρου που πιθανόν να υπάρχει με τους άλλους συλλόγους στο < < Πλάτωνας Γρηγόρης >> .

Διαμαρτυρόμαστε έντονα και καλούμε τους απανταχού Λευκαδίτες να σταθούν διπλά μας στο δίκαιο αίτημα μας, αλλά και στη συνεχή υποτιμητική αντιμετώπιση που έχει ο Τηλυκράτης κυρίως από τον κύριο Πολίτη μια και τα 88 χρόνια ιστορίας του συλλόγου μας αλλά και οι πράξεις, και το πνεύμα συνεργασίας , της διοίκησης μας δεν την αξίζουν.

Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη

Προηγουμενο αρθρο
Αντέννα: Η Λευκάδα των γεύσεων και της αδρεναλίνης! (video)
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα του ’80 σε άσπρο – μαύρο (Το Ιβάρι μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.