HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση – Ενημέρωση από τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΛΕ ΑΣΤΚΝ

Ανακοίνωση – Ενημέρωση από τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΛΕ ΑΣΤΚΝ

Ο Α.Σ.T.K.D. Λευκάδας σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της υγιούς άμιλλας και του αθλητισμού στις 5 Ιουλίου καθώς & στις 5 Αυγούστου 2014 παρουσίασε το Άθλημα του T.K.D. με αθλητές του συλλόγου, στους 140 μαθητές που πήραν μέρος στο αθλητικό camp του Δήμου Λευκάδας, με τη βοήθεια και των γυμναστών του camp Ροντογιάννη Δημήτρη, Κονιδάρη Μιχάλη, Αργυρό Σπύρο, Καραμποίκη Γεράσιμο, Καρφάκη Ασπασία, Αυλωνίτη Κατερίνα, Λάζαρη Ζωή, Σπύρου Πολυξένη, Γεωργάκη Μαρία.

Όλα τα παιδιά παρακολούθησαν με μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον, την ενημέρωση – επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λευκάδας, και στο τέλος ενημερώθηκαν για την έναρξη των μαθημάτων που αρχίζουν τη Δευτέρα 1/9/2014 στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Λευκάδας 6-9 μμ παίρνοντας ενημερωτικά φυλλάδια.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί τους γυμναστές του camp, την υπεύθυνη του Δήμου Λευκάδας ,Σκιαδα-Πετουση Ζωη, και περισσότερο από όλους τα παιδιά που με την παρουσία τους και τη ζωντάνια τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση μιας όμορφης και ουσιαστικής εκδήλωσης.

Προηγουμενο αρθρο
Ιστιοπλοΐα στη Λευκάδα, ένα αξέχαστο θαλασσινό ταξίδι
Επομενο αρθρο
Το Εργατικό Κέντρο για την Κυριακάτικη Αργία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.