HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση – Καταγγελία συλλόγου διδασκόντων Γυμνασίου & Λ.Τ. Καρυάς

Ανακοίνωση – Καταγγελία συλλόγου διδασκόντων Γυμνασίου & Λ.Τ. Καρυάς

Ανακοίνωση – Καταγγελία

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου & Λ.Τ. Καρυάς καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός που έλαβε χώρα στην κύρια είσοδο του σχολείου το πρωί της 22ας Σεπτεμβρίου του 2020 κατά τη διάρκεια της κατάληψης της σχολικής μονάδας από τους μαθητές.

Συγκεκριμένα: Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου προσερχόμενος στο χώρο  και αντικρίζοντας την καλά κλειδωμένη και ασφαλισμένη είσοδο, με εξαιρετικά βίαιο τρόπο έσπασε το λουκέτο παρά τις έντονες εκκλήσεις των καθηγητών του σχολείου να μην προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μαθητές που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι πίσω από την πόρτα τρομοκρατημένοι να διασκορπιστούν στον προαύλιο χώρο.

Πάγια θέση του εκπαιδευτικού κόσμου είναι ότι ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να αντιμετωπίζονται με παιδαγωγικό και δημοκρατικό τρόπο από τους αρμόδιους φορείς.

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου & Λ.Τ. Καρυάς Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Εβδομάδα κινητικότητας ή κομφούζιο επικινδυνότητας
Επομενο αρθρο
Συλλογή φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. Hfestionas
    27 Σεπτεμβρίου 2020 at 02:21 — Απάντηση

    3. Όποιος εισέρχεται παράνομα σε κατάστημα ή χώρο δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας ή νομικού προσώπου δημόσιου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας ή παραμένει στους χώρους αυτούς παρά τη θέληση της υπηρεσίας που τους χρησιμοποιεί, της οποίας τη θέληση τού δηλώνει ο νόμιμος εκπρόσωπος ή ο υπάλληλός της, και προκαλεί έτσι διακοπή ή διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
    (άρθρο 334 παράγραφος 3 του Ποινικού κώδικα)

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.