HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση Κοινότητας Καλάμου για τους κοινόχρηστους χώρους

Ανακοίνωση Κοινότητας Καλάμου για τους κοινόχρηστους χώρους

ΘΕΜΑ: «Απομάκρυνση εμποδίων και άχρηστων αντικειμένων ,από κοινόχρηστους χώρους και οδούς του Καλάμου»
ΣΤΕΤ: Το αριθ.Πρωτ: 17954 έγγραφο του Δήμου Λευκάδας.

Σε συνέχεια της ως άνω σχετικής ανακοίνωσης του Δημάρχου Λευκάδας, με θέμα «Απομάκρυνση εμποδίων από κοινόχρηστους χώρους και οδούς», παρακαλούμε θερμά του συμπολίτες μας, οι οποίοι διαθέτουν καταστήματα και οικίες στο νησί μας, και οι οποίοι αυθαίρετα και χωρίς κανένα σεβασμό στο περιβάλλον, έχουν τοποθετήσει σε πλατείες, δρόμους, προβλήτες, λιμάνια και σε κάθε άλλο κοινόχρηστο χώρο, διάφορα εμπόδια, οχήματα, σκάφοι και κάθε είδους αντικειμένου ( χρηστα δίχτυα, οικοδομικά υλικά, ξύλα, κάβους, δοχεία, σίδερα σημαδούρες κλπ) χωρίς αδειοδότηση από τον Δήμο μας, να προβούν στην απομάκρυνση τους το αργότερο έως 30 Νοεμβρίου 2019.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση σας και την συνδρομή σας για τον ευπρεπισμό του νησιού μας και για την απρόσκοπτη διέλευση πεζών, κατοίκων και επισκεπτών.

Όλοι νομίζουμε, ότι έχετε διαπιστώσει την αταξία και έλλειψη καθαριότητας που υπάρχει στο νησί μας και δυστυχώς αυτό δεν τιμά ούτε εμάς, αλλά προκαλεί και αρνητικά σχόλια από επισκέπτες και παραθεριστές.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο πια αυτή η κατάσταση, ο καθένας δηλαδή να πετά η τοποθετεί οτιδήποτε και οπουδήποτε!

Σε περίπτωση μη συμμόρφωση σας, θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις ,και θα θεωρηθούν ότι αυτά είναι άχρηστα αντικείμενα, τα όποια αναγκαστικά θα περισυλλεγούν, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κοινότητας Καλάμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Μ.Μ.Ε
Εσωτ.Διανομή:
Αντιδήμαρχο κ. Γιαννιώτη

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΡΑΨΩΠΟΥΛΟΥ

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση Προέδρου και Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Λευκάδας με τον Δήμαρχο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Λαϊκή Συνέλευση στους Τσουκαλάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.