HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας για τις εκλογές

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας για τις εκλογές

Σήμερα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των εκλογών στην πατρίδα μας.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και θα είμαστε δίπλα τους για το καλό του τόπου μας.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με την ψήφο τους απέδειξαν ότι αναζητούν την σταθερότητα , την ανάπτυξη και την πρόοδο, αναζητούν την αλλαγή.

Αποδοκίμασαν τον τρόπο διαχείρισης της χώρας μας από αυτή την ανάξια κυβέρνηση της μιζέριας, της μισαλλοδοξίας και του λαϊκισμού, ο λαός απέσυρε την στήριξη του σε αυτή.

Στην μάχη αυτών των εκλογών νίκησε η ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Τα θετικά αποτελέσματα των υποστηριζόμενων υποψηφίων από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελούν την αφετηρία και τον προπομπό για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την αλλαγή, με αλήθειες, σχέδιο και επιχειρήματα για το μέλλον της χώρας μας.

Γιατί μπορούμε καλύτερα, αξίζουμε καλύτερα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία, μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες.

ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Περιφέρειες: Η Ελλάδα (σχεδόν όλη) έγινε «μπλε»
Επομενο αρθρο
Ο Παύλος Δάγλας επανεκλέγεται δήμαρχος Μεγανησίου

1 Σχόλιο

  1. Σπυριδώνης
    3 Ιουνίου 2019 at 01:47 — Απάντηση

    Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη διορατικότητα του πρώην υπουργού Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων με τη Ν.Δ., Γιάννη Βρούτση ο οποίος είχε δηλώσει στις 31-5-2019 στην εκδήλωση στη ΝΟΔΕ της Λευκάδας για την στήριξη στον κ. Σολδάτο «Ειδική περίπτωση η Λευκάδα στο δήμο». Είχε δίκιο. Είμαστε «ειδική περίπτωση!!!)

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.