HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Βασιλικής

Ανακοίνωση συλλόγου γονέων & κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Βασιλικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Βασιλικής συνυπογράφουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου 2ου και του Μουσικού Λυκείου Λευκάδας και αποφασίζουμε και εμείς οτι, συμπορευόμαστε με την Επιτροπή Γονέων Τελειόφοιτων Λυκείων Νομού Λευκάδας και συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις της.

Επίσης συνεργαζόμαστε με τους θεσμικούς φορείς, τους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Λυκείων όλου του Νομού Λευκάδας για την διεκδίκηση ευνοικών ρυθμίσεων, στα πλαίσια της νομιμότητας και της δικαιοσύνης, προς όφελος όλων των μαθητών, εξαιτίας του φονικού σεισμού της 17ης Νοεμβρίου 2015.

Επιπλέον ομως ζητουμε την ποσόστωση ή μοριοδότηση με ευνοικούς ορους και για τα παιδιά της Β’Λυκείου (όπως ισχυσε και στην περίπτωση της Κεφαλονιας και το διεκδικούν και για τρίτη χρονιά) καθώς και αυτά έχασαν για δύο εβδομάδες τα μαθήματα τους ενώ είναι αυτά που βιώνουν τις συνέπειες του σεισμού μέχρι και σήμερα με τις συνεχείς μετασεισμικές δονήσεις.

Προηγουμενο αρθρο
Εκλογές ΝΔ: Μάχη Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη
Επομενο αρθρο
Δοξολογία για την Πρώτη του Νέου Έτους 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.