HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση ΤΑΟΛ για τη δήλωση στοιχείων ζωϊκού κεφαλαίου έτος 2015

Ανακοίνωση ΤΑΟΛ για τη δήλωση στοιχείων ζωϊκού κεφαλαίου έτος 2015

ΚΕΑ Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ»

Αγαπητοί Κτηνοτρόφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΟΠΕΚΕΠΕ για τη δήλωση στοιχείων ζωϊκού κεφαλαίου των κτηνοτρόφων για το έτος 2015, πρέπει να υποβάλλετε άμεσα την Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης, με καταληκτική ημερομηνία την 17 Απριλίου 2015, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία κατανομής των εκτάσεων των κοινοτικών βοσκοτόπων και να υπολογιστούν τα ποσά των άμεσων ενισχύσεων.

Συγκεκριμένα για τους βοσκότοπους που δηλώνονται είτε ως ιδιόκτητοι είτε ως ενοικιαζόμενοι ζητούνται ως δικαιολογητικά :

1. Δήλωση του ζωϊκού κεφαλαίου (παλαιό και νέο μητρώο) και υπόδειξη της ακριβής θέσης της μόνιμης σταβλικής εγκατάστασης και σε περίπτωση μετακίνησης του ζωϊκού τους κεφαλαίου την δεύτερη σταβλική εγκατάσταση.

2. Δελτίο εμβολιασμού των ζώων ή Δελτίο ορολογικού ελέγχου.

3. Προσκόμιση τίτλων των βοσκοτόπων που χαρακτηρίζονται ως ιδιωτικοί ή το Ε9 ή συμβολαιογραφικό τίτλο ή ιδιωτικό συμφωνητικό καθώς και το Ε9 του μισθωτή. Οι παραπάνω ιδιοκτησίες προκειμένου να γίνουν αποδεκτές και να προσμετρούν ως ιδιωτικές, πρέπει να συνοδεύονται από :

α) Βεβαίωση από τις αρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες (Δασικές Υπηρεσίες, Περιφέρειες) για τη χρήση της γης.

β)Τοπογραφικό διάγραμμα στο ΕΓΣΑ87, θεωρημένο από αρμόδια Δημόσια Υπηρεσία διαχείρισης της έκτασης κατόπιν χαρακτηρισμού της χρήσης αυτής.

Επειδή δεν υπάρχει δασολόγιο,οι διαδικασίες χαρακτηρισμού έκτασης είναι χρονοβόρες και δαπανηρές το ΚΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σε συνεργασία με τη ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ καταβάλλει προσπάθεια για τη λύση του θέματος.

Λευκάδα 1-4-2015
ΚΕΑ Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΤΑΟΛ»

Προηγουμενο αρθρο
Πρόγραμμα ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου στο Λιβάδι
Επομενο αρθρο
Σημαντική αύξηση εισακτέων στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.