HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση Τηλυκράτη για τα αποτελέσματα της Γ. Συνέλευσης

Ανακοίνωση Τηλυκράτη για τα αποτελέσματα της Γ. Συνέλευσης

Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση του Τηλυκράτη και αποφάσισε ομόφωνα, τροποποίηση του καταστατικού ,και ψηφίστηκε ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός . επακολούθησε συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας στην Γ εθνική και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την χρήση του σταδίου < <Πλάτωνας Γρηγόρης >> .

Αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής αποτελούμενη από τους κκ. Βλαχο Τριαντάφυλλο , Κατωποδη Βασίλειο , Καλό Χαράλαμπο , Μελά Βασίλειο και Καραγιάννη Αθανάσιο με σκοπό την επαφή με το δήμαρχο Λευκάδας για την εξεύρεση λύσης στο γηπεδικο (έχει ήδη γίνει επαφή και η συνάντηση έχει οριστεί για την Τετάρτη 09.00 ) , καθώς και μια ακόμη επαφή με την διοίκηση του Πανλευκαδιου για το ενδεχόμενο συνεργασίας .

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο IONION STAR έχει οριστεί η νέα γενική συνέλευση όπου η επιτροπή θα ενημερώσει τα μέλη μας για τα αποτελέσματα των επαφών και θα ακολουθούσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής . η εκλογική διαδικασία θα τερματιστεί στις 21.00.

Προηγουμενο αρθρο
Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας: 4ωρη στάση εργασίας
Επομενο αρθρο
Αριστερή Παρέμβαση Καθηγητών: Η κυβέρνηση καταργεί εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.