HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας για το Νοσοκομείο

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λευκάδας για το Νοσοκομείο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Μέλος της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Λευκάδα 15-09-2014

ΑΝΤ. ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ
ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Τηλ – Fax 2645-3-60624
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας ως απόρροια της κυβερνητικής πολιτικής των τελευταίων χρόνων, των συντεταγμένων ή και αδιάφορων διοικήσεών του, της ολιγωρίας πολιτικών και θεσμικών τοπικών φορέων, της ανοχής όλων εμάς ως πολίτες αυτού του τόπου.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που με τις μεθοδευμένες ενέργειές της οδηγεί στην αποψίλωση του έμψυχου δυναμικού και την υποβάθμιση του τεχνικού εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών όλων των νοσοκομείων της χώρας, στα πλαίσια της πολιτικής ιδιωτικοποίησης της υγείας με αποτέλεσμα την μη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και την απαξίωση του κοινωνικού ρόλου του Δημόσιου Συστήματος Υγείας την στιγμή που ο αριθμός των ανασφάλιστων συμπολιτών μας αυξάνεται, τα εισοδήματά μας μειώνονται, η κοινωνία αιμορραγεί

Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και στους Δήμους όλης της Χώρας χωρίς να εξαιρείται ο δικός μας Δήμος αφού με τις περικοπές πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες, την συγκριτική αξιολόγηση και τις αποχωρήσεις συναδέλφων μας χωρίς αντικατάστασή τους καλούμαστε οι εναπομείναντες υπάλληλοι να ανταποκριθούμε στα προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα να αντιμετωπίσουμε πολιτικές που βάλλουν τον ίδιο το θεσμό με τις ιδιωτικοποιήσεις φιλέτων της Αυτοδιοίκησης (απορρίμματα, ύδρευση, κοινωνικές δομές κ.λ.π.) προ των θυρών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για τους δημότες όσο και για τους εργαζόμενους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα προβλήματα των εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Λευκάδας γνωρίζοντας καλά πως αντιστεκόμενοι όλοι μαζί μπορούμε να αναχαιτίσουμε τις πολιτικές που οδηγούν στην διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα του Κράτους και οδηγούν την κοινωνία σε συνθήκες ένδειας.

ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ- ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
«Λευκαδίτικες Σελίδες»: Μια οφειλόμενη απόδοση τιμής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.