HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση υποψηφιότητας Μαρίας Φέτση

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαρίας Φέτση

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Λευκάδας. Μετά το πέρας των σπουδών μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, εργάσθηκα επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα.

Ζω στην πόλη της Λευκάδας και εργάζομαι στο δικηγορικό γραφείο του συζύγου μου Σπύρου Πολίτη.

Μετά την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έκανε ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «δίαυλος» Κων/νος Γληγόρης, δέχθηκα να είμαι υποψήφια, για πρώτη φορά, στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Σκοπός μου η συνεισφορά στην επίλυση, κατά το μέτρο του δυνατού, των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, οι κάτοικοι και οι χιλιάδες των επισκεπτών των νησιών μας.

Η συμμετοχή μου στην υποβολή αξιοποιήσιμων προτάσεων και στη λήψη αποφάσεων με θετικό και αναπτυξιακό πρόσημο για τον τόπο μας.

Επιβάλλεται οι νέοι άνθρωποι να ενεργοποιηθούμε, ιδιαίτερα τώρα, να αποδείξουμε ότι μπορούμε κι εμείς να έχουμε ουσιαστικό λόγο, σε απάντηση των όσων θεωρούν πως πρέπει να μένουμε θεατές των εξελίξεων.

Να διαμορφώσουμε τις συνθήκες που απαιτούν οι καιροί, ώστε να αναπτυχθεί, επιτέλους, και να εξελιχθεί μια αμφίδρομη σχέση σεβασμού Δήμου-Δημοτών.

Τα γνωστά σε όλους συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας, λόγω της γεωγραφικής θέσης και της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τους, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό για την κατάλληλη αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος, την βελτίωση των υποδομών και την ποιοτικότερη ζωή όλων μας.

Η θετική, κατά γενική παραδοχή, παρουσία του Κων/νου Γληγόρη στα δημοτικά δρώμενα την τελευταία πενταετία απέδειξε ότι με μεθοδικότητα, κριτική σκέψη, ουσιαστική γνώση των ζητημάτων και άμεση επαφή με τους κατοίκους των νησιών μας, μπορούμε να θέσουμε τις κατάλληλες βάσεις ώστε να επιτευχθούν τα παραπάνω.

Αυτό είναι, θεωρώ, και το μεγάλο και σημαντικό στοίχημα για όλους μας στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας, το οποίο και είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε για τον τόπο μας, για εμάς, για τα παιδιά μας.

Μαρία Φέτση του Αντωνίου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Δελτίο τύπου για την προεκλογική ομιλία του Χαράλαμπου Καλού στην Αθήνα
Επομενο αρθρο
Ο Γιεπ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.