HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Βαγενά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Βαγενά

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Με τιμή ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Λευκάδας με το συνδυασμό «δίαυλος», δίπλα στον επικεφαλής Κωνσταντίνο Γληγόρη για τους εξής λόγους:

Ο «δίαυλος» είναι ο μόνος συνδυασμός απαλλαγμένος από κομματικές σκοπιμότητες και μηχανισμούς.

Η εκτίμηση που τρέφω για τους συνυποψήφιούς μου. Ο συνδυασμός μας απαρτίζεται κυρίως από νέα πρόσωπα στο προσκήνιο, που εκπροσωπούν το κομμάτι της κοινωνίας που έρχεται να διεκδικήσει με δυναμική και φρέσκες ιδέες την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά. Μαζί μας συστρατεύονται προσωπικότητες με εμπειρία, επάρκεια και σημαντική αυτοδιοικητική προσφορά και έργο.

Η πραγματικότητα της επόμενης μέρας των δημοτικών εκλογών όπου με το νέο εκλογικό νόμο απαιτούνται συναινέσεις, συνεργασίες και Δήμαρχο κατάλληλο να τις πραγματοποιήσει.

Η εμπιστοσύνη μου στις προθέσεις, στην τεχνογνωσία, στην επάρκεια και στο όραμα του επικεφαλής του «διαύλου» Κωσταντίνου Γληγόρη για το Δήμο Λευκάδας.

Προσωπικά πιστεύω στις απεριόριστες και πολύπλευρες δυνατότητες των νησιών μας για επιχειρηματικότητα που στοχεύει στον ποιοτικό τουρισμό με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, με ανάδειξη των πολιτιστικών και παραγωγικών μας παραδόσεων, με καινοτομία και δημιουργικότητα. Έτσι ο Δήμος μας μπορεί να επιτύχει βιώσιμη ανάπτυξη που θα του επιτρέψει να βελτιώσει την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών του και να ενισχύσει σημαντικά τις κοινωνικές δομές του, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Με τιμή,
Βαγενάς Αναστασίου Παναγιώτης

Προηγουμενο αρθρο
Ελευθερία Λογοθέτη: Oταν η λαϊκή τέχνη συναντά το σύγχρονο κόσμημα
Επομενο αρθρο
ΕΛΜΕ Λευκάδας: Γενική Συνέλευση και Εκλογές για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.