HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοινώσεις από το Πανελλαδικό Δίκτυο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών

Ανακοινώσεις από το Πανελλαδικό Δίκτυο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ A.K.G INVESTMENT LTD
www.panelladiko-diktyo.gr

Το Πανελλαδικό Δίκτυο Ξένων Γλωσσών (Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Κέντρο οργάνωσης σεμιναρίων-μαθημάτων με επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ), δημιούργησε πλατφόρμα με στόχο την ανάπτυξη των μαθημάτων-σεμιναρίων στον μέγιστο βαθμό που γίνονται με επιδοτήσεις στις επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα ο ΟΑΕΔ επιδοτεί με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ εταιρίες, ξενοδοχεία, τράπεζες, οργανισμούς ΔΕΚΟ, για να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στις ξένες γλώσσες. Ωστόσο ένα μικρό μόνο μέρος των εταιριών κάνει χρήση των ευεργετικών αυτών παροχών και αυτό γιατί όχι μόνο οι περισσότερες εταιρίες τις αγνοούν, αλλά επίσης και οι καθηγητές τις αγνοούν.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρία επενδύσεων A.K.G Investment LTD, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ριζοσπαστικών καινοτόμων υπηρεσιών θα εντάξει στην πλατφόρμα και θα συνεργασθεί με 100 εμπορικούς συνεργάτες για την εξεύρεση και προτροπή των επιχειρηματιών να εκπαιδεύουν το προσωπικό και τα στελέχη τους στις ξένες γλώσσες και να λαμβάνουν επιδοτήσεις που δικαιούνται βάση της νομοθεσίας. Θα συνεργασθεί επίσης με 500 καθηγητές διαφόρων ξένων γλωσσών για να διδάσκουν στο προσωπικό και τα στελέχη των επιχειρήσεων.

Επιπροσθέτως, θα δημιουργήσουμε τα προφίλ των εμπορικών και εκπαιδευτικών συνεργατών εντός της πλατφόρμας. Θα τους εκπαιδεύσουμε και θα παραδώσουμε το εγχειρίδιο οργάνωσης για καλύτερο συντονισμό της εκπαίδευσης.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιασθεί πανελλαδικά ανά νομό, αναλογικά βάσει πληθυσμού να καλυφθεί με καθηγητές και εμπορικούς συνεργάτες. Δεδομένου ότι στον ΟΑΕΔ διατίθενται κάθε χρόνο πολλά εκατομμύρια από τα οποία ένα μικρό μέρος των επιχειρήσεων κάνει χρήση αυτού του ευεργετήματος, είμαστε βέβαιοι ότι αναπτύσσοντας την πλατφόρμα θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και ωφέλεια στο προσωπικό και τα στελέχη των επιχειρήσεων αλλά και εμπορικούς και εκπαιδευτικούς συνεργάτες, να έχουν εργασία στην περιοχή τους.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιώργος Γεωργίου
Τηλ. 2110134358 , 6974616392
panelladiko.diktyo@gmail.com

—————————————

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Ζητούνται καθηγητές ξένων γλωσσών να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Πανελλαδικού Δικτύου των επιδοτούμενων σεμιναρίων-μαθημάτων που γίνονται μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ, σε όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας όλο το χρόνο, ως εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι, να αναλάβουν εκπαιδευτικοί συνεργάτες στην περιοχή τους (σε νομαρχιακό επίπεδο) με υψηλές αμοιβές.

www.panelladiko-diktyo.gr
panelladiko.diktyo@gmail.com
Τηλ. 2110134358, Fax. 2121064422
Κιν. 6974616392
Υπεύθυνος Γιώργος Γεωργίου

—————————————-

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Προσκαλούνται από το Πανελλαδικό Δίκτυο Καθηγητών Ξένων Γλωσσών, αντιπρόσωποι για συνεργασία για τα επιδοτούμενα μαθήματα-σεμινάρια, που γίνονται μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ σε όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας όλο το χρόνο.

Οι εμπορικοί αντιπρόσωποι προσκαλούνται να ενταχθούν στην πλατφόρμα του Πανελλαδικού Δικτύου και να αναλαμβάνουν, ως εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι στην περιοχή τους (σε νομαρχιακό επίπεδο), την προσέλκυση των επιχειρήσεων να εντάσσονται στα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

www.panelladiko-diktyo.gr
panelladiko.diktyo@gmail.com
Τηλ. 2110134358,
Fax. 2121064422
Κιν. 6974616392
Υπεύθυνος Γιώργος Γεωργίου

Προηγουμενο αρθρο
Αποκάλυψη σοκ από τον Τσίπρα
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη νέα σχολική χρονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.