HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑναστέλλουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες τους τα σωματεία…

Αναστέλλουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες τους τα σωματεία…

Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας και στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανακοινώνει την πλήρη αναστολή των προπονήσεων όλων των τμημάτων του, από σήμερα και μέχρι τις 29/03/2020. Συνεχίζει μόνο μικρός αριθμός συγκεκριμένων αθλητών σε διαφορετικές ώρες, κατόπιν συνεννόησης και με την αυστηρή τήρηση όλων των επιβεβλημένων μέτρων και των κανόνων υγιεινής. Αναλόγως των εξελίξεων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

————————————

Αναστολή δραστηριοτήτων του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας

Ενημέρωση
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας οποιαδήποτε δραστηριότητας του ομίλου μέχρι και 22/3, στα πλαίσια της προστασίας για τον κορωνοϊό. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους θα γίνει απολύμανση των εγκαταστάσεων του Ομίλου στην μαρίνα Λευκάδας από πιστοποιημένο συνεργείο.

————————————————

ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
<< Ο ΠΗΓΑΣΟΣ>>
Έτος ιδρύσεως 1990

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Όμιλος Λαϊκών Χορών Πήγασος Λευκάδας, στα πλαίσια της πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας και λόγω των σημερινών εξελίξεων που αφορούν το κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας , ανακοινώνει, ότι αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία όλων των χορευτικών τμημάτων του ομίλου μας, από σήμερα 11 Μαρτίου και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες .

Η συλλογική ευθύνη δεν αναιρεί την ατομική ευθύνη… και πολύ περισσότερο απέναντι στους συνανθρώπους μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες!!!
Για οτιδήποτε νεότερο , θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΟΣ

————————–

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Μουσικοχορευτικού Ομίλου “Νέα Χορωδία Λευκάδας”, σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 11 Μαρτίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την πρόληψη και προστασία μετάδοσης του κορωνοϊού, αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ομίλου (χορωδίας, μαντολινάτας, παιδικών χορευτικών, χορευτικών αρχαρίων και παραστάσεων).

Η επαναλειτουργία των τμημάτων θα γίνει με νεότερη ανακοίνωσή μας, κατόπιν αξιολόγησης της εκάστοτε διαμορφούμενης κατάστασης και πάντα συντεταγμένα με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που θα εκπονηθούν από το Υπουργείο Υγείας.

Το Δ.Σ.

————————–
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο σύλλογος μας αισθανόμενος την επικινδυνότητα της κατάστασης λόγο του ιού SARS-CοV-2 (κορονοϊός), συντάσσεται με τις συστάσεις του Υπουργείου και αναστέλλει τη λειτουργία της ακαδημίας μας έως τις 25/03.

Η υγεία των παιδιών αλλά και γενικά των συνανθρώπων μας είναι πάνω από κάθε αθλητική η οποία άλλη δραστηριότητα.
Το Δ. Σ.

——————————-

Η Οργανωτική Επιτροπή του Run for History 2020 με ευαισθησία και υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορωναϊού (COVID-19), αναγκάζεται να προχωρήσει στην ακύρωση του 1ου Run for History και όλων των παράλληλων δράσεων, που ήταν προγραμματισμένες για τις 4 και 5 Απριλίου 2020 στην Λευκάδα μετά από τα έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Αθλητισμού.

Προτεραιότητά μας είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρομείς, εθελοντές, θεατές και εργαζόμενοι του αγώνα να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν πλήρως το γεγονός χωρίς φόβο που να σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά και ατόμων με τα οποία έρχονται σε επαφή και ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, και μελετώντας εναλλακτικές ημερομηνίες θεωρούμε ως πιθανή νέα ημερομηνία διεξαγωγής την 3η Απριλίου 2021, παραμένοντας στην ίδια χρονική περίοδο προκειμένου να μην παρεμβαίνουμε σε άλλους αντίστοιχους αγώνες στην χώρα μας.

Για τους φίλους δρομείς οι οποίοι έκαναν και οικονομικά ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους, η διοργάνωση μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει το αντίστοιχο αντίτιμο στον καθένα ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε τους πενήντα και πλέον δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή, αλλά και όσους ακόμα είχαν πρόθεση να το κάνουν για την αγάπη και την στήριξη που έδειξαν στην πρώτη αυτή ιστορική διαδρομή.

Ευχόμαστε πραγματικά γρήγορα και με αίσιο τέλος, να ξεπεραστεί αυτή η δυσάρεστη και εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει και δυναμικά όλες οι αθλητικές και μη εκδηλώσεις να επανέρθουν δυνατότεροι και με το ίδιο πάθος οργανωμένοι.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα

——————————

Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Ορφέας

Αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ομίλου

Λόγω των σημερινών εξελίξεων να κλείσουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλη τη χώρα για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού το Δ.Σ. του «Ορφέα» Λευκάδας ομόφωνα αποφάσισε για την προστασία της δημόσιας υγείας από αύριο, 11 Μαρτίου 2020 την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ομίλου.
Το κτήριο του «Ορφέα» έχει απολυμανθεί όπως προβλέπεται και θα σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία ανάλογα με τις συνθήκες

Το ΔΣ

——————————————-

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡIΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1850
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων στο θέμα του κορονοϊού, το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος, σήμερα 10 Μαρτίου 2020 στα πλαίσια της πρόληψης και σεβόμενοι την ανθρώπινη υγεία, ομόφωνα αποφάσισε, να αναστείλει για 14 ημέρες, αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020:

Την λειτουργία όλων των σχολών της Φιλαρμονικής και του Ωδείου
Τις πρόβες της Μπαντίνας και της Μπάντας

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: Κλείνουν και τα φροντιστήρια όλης της χώρας
Επομενο αρθρο
Τα Κεντήματα στην Λευκαδίτικη λαϊκή Φορεσιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.