HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑναστολή λειτουργίας πολιτικών γραφείων Θανάση Καββαδά

Αναστολή λειτουργίας πολιτικών γραφείων Θανάση Καββαδά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 18 Μαρτίου 2020

Αναστολή λειτουργίας πολιτικών γραφείων Θανάση Καββαδά

Από το Γραφείο του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Πρωθυπουργού, και στο πλαίσιο των μέτρων για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας από την επιδημία του κορονοϊού, αναστέλλεται η λειτουργία των πολιτικών του γραφείων στην Αθήνα και την Λευκάδα.

Έπειτα και από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, το κλείσιμο των γραφείων κρίθηκε απαραίτητο ως μέσο συμμόρφωσης με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους ειδικούς επιστήμονες σε όλους τους πολίτες για την καθυστέρηση διάδοσης του κορονοϊού.

Σας ενημερώνουμε ότι για τις επείγουσες ανάγκες, έχει γίνει εκτροπή των τηλεφωνικών γραμμών των γραφείων, ώστε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας κανονικά μέσω τηλεφώνου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ οι συνεργάτες του Βουλευτή, και βεβαίως και ο ίδιος ο κ.Καββαδάς, συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι και παραμένουν στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να εξυπηρετηθεί εξ αποστάσεως.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.

Προηγουμενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Μάσκες σε Νοσοκομείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό και Ζάκυνθο
Επομενο αρθρο
Αισιοδοξία από τα φάρμακα σε Γαλλία, Κίνα για τον κοροναϊό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.