HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑναφορά στη Βουλή για το θέμα της παράνομης καντίνας στην παραλία Μύλος

Αναφορά στη Βουλή για το θέμα της παράνομης καντίνας στην παραλία Μύλος

Είχαμε αναφέρει στις 12 Μαΐου -μετά από ειδοποίηση κατοίκων της περιοχής- για τις εργασίες που ξεκίνησαν με σκοπό την κατασκευή καντίνας στην παραλία του Αγίου Νικήτα, Μύλος. Δες εδώ

Σε χθεσινή συζήτηση στη Βουλή με θέμα «το θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό και την κατανομή των βιοκαυσίμων» ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς έκανε αναφορά στην παραλία Μύλος και στην προσπάθεια να στηθεί η καντίνα.

Όπως ανέφερε επικοινώνησε με τον Δήμαρχο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, όσο είναι ο ίδιος δήμαρχος.

Να συμπληρώσουμε πως ο Γιώργος Αμυράς πέρασε τις διακοπές του στον Άγιο Νικήτα το περασμένο καλοκαίρι και η παραλία Μύλος είναι το δεύτερο θέμα από τη Λευκάδα που θίγει στη Βουλή. Θυμίζουμε πως είχε κάνει παρέμβαση και για την εκκλησία του Αγίου Μηνά.

Όσον αφορά το θέμα της καντίνας υπάρχει κινητοποίηση εκ μέρους μεμονωμένων κατοίκων ώστε να μην χαθεί το χρώμα της παραλίας. Ως γνωστόν υπάρχει ένας δαιδαλώδης λαβύρινθος πολυνομίας και παραθύρων. Η παραχώρηση του χώρου έγινε μάλλον τυπικά νόμιμα από την ΕΤΑΔ και όχι από την Κτηματική Εταιρεία. Αυτό που κρίνεται είναι το τσιμεντάρισμα της περιοχής.
Παρακολουθείστε το βίντεο.

Προηγουμενο αρθρο
Ξεκίνησαν οι τριήμερες λατρευτικές συνάξεις προς τιμήν της προστάτριας της Νήσου μας Κυρά - Φανερωμένης
Επομενο αρθρο
Κυρά – Φανερωμένη

1 Σχόλιο

  1. Τζόνι Ταχονι
    26 Μαΐου 2018 at 16:35 — Απάντηση

    Γιατί δεν υπάρχει έκθεση αυτοψίας της ΥΔΟΜ Λευκάδας;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.