HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευκάδας: Για το βιασμό της παραλίας του Μύλου και όχι μόνο

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λευκάδας: Για το βιασμό της παραλίας του Μύλου και όχι μόνο

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Η προσπάθεια Δημάρχου, Αντιπεριφερειάρχη, Βουλευτή και λοιπών συστημικών παραγόντων που παριστάνουν τις «αθώες περιστέρες», ότι τάχατες αγωνιούν και αγωνίζονται ενάντια στο βιασμό της παραλίας του Μύλου, συνιστά τον ορισμό της υποκρισίας. Είναι πρόδηλο πως η επικοινωνιακή τους στρατηγική στοχεύει στο να μην χρεωθούν πολιτικά την ασχήμια που παγιώνεται στην παρθένα, μέχρι χθες, παραλία του Μύλου, ένα από τα πολλά εγκληματικά αποτελέσματα μιας πολιτικής που την υπηρετούν πιστά.

Για να ξεπεράσουν μάλιστα την διαμορφωθείσα κατάσταση, τα ρίχνουν όλα στην «ΑΣΠΛΑΧΝΗ» κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου. Όλοι αυτοί οι αξιολύπητοι πολιτικάντηδες «παλαιάς κοπής», εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζουν τη μνημονιακή πολιτική και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, με έναν ανεξέλεγκτο μηχανισμό που χρησιμοποιείται προς όφελος της αναπαραγωγής του καπιταλιστικού συστήματος και της ανάτασης της κερδοφορίας του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παραχώρηση των αποθεματικών του Δήμου για την κάλυψη του χρέους και το χαράτσωμα των πολιτών μέσω των δημοτικών τελών για τις παρεχόμενες δημοτικές υπηρεσίες. Και δεν ντρέπεται ο κύριος Δρακονταειδής να δηλώνει «αριστερός» αναπαράγοντας στην πιο βάρβαρη εκδοχή της, σε τοπικό επίπεδο την αστική πολιτική οικονομία. Το δε ‘’σόου’’ περί εκκλήσεων στον ιδιώτη να απομακρύνει τις ομπρέλες από την παραλία του Μύλου τον εκθέτει ανεπανόρθωτα την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει εισπράξει στα ταμεία του το μισό ποσό της επινοικίασης.

Λευκαδίτες-Λευκαδίτισσες, αυτό το πολιτικό προσωπικό και τα κόμματά τους είναι υπεύθυνα για τα συσσωρευμένα και άλυτα προβλήματα του νησιού για δεκαετίες:

  • Για τα σκουπίδια που είναι μέσα στον αστικό ιστό και είναι έτοιμα να γίνουν βορρά στα ιδιωτικά συμφέροντα
  • Για το νερό με δόσεις και σταγόνα-σταγόνα
  • Για τους δρόμους που βρίσκονται, ιδιαίτερα μετά το σεισμό, σε κακό χάλι
  • Για το νοσοκομείο που συνεχίζει να έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και παραλίγο μάλιστα να κλείσει
  • Για την παλιά πόλη που βρίσκεται στο έλεος εάν ξεσπάσει κι άλλη πυρκαγιά
  • Για τις παραλίες στο δυτικό τμήμα του νησιού, ορισμένες εκ των οποίων είναι επικίνδυνες και χωρίς καθόλου έργα για την προστασία τους
  • Για τον κινηματογράφο που καταστράφηκε μετά τη φωτιά και για την αποκατάσταση του οποίου δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο
  • Για την κατάληψη του δημόσιου χώρου από μια σειρά ιδιώτες-επιχειρηματίες γεγονός για το οποίο ο Δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα (είναι αρκετές οι ψήφοι άλλωστε!)

Την ίδια στιγμή, η τοπική αυτοδιοίκηση και ο Βουλευτής χέρι-χέρι με τις πολυεθνικές του πετρελαίου ετοιμάζονται για εξορύξεις στην περιοχή μας με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον λόγω υψηλής σεισμικότητας (οικολογική καταστροφή).

Ο Δήμαρχος από την άλλη ετοιμάζεται να παραδώσει στα ιδιωτικά συμφέροντα την υπόγεια διάβαση για το νησί ,πράγμα που σημαίνει νέο χαράτσι (!), και με προίκα μάλιστα ιδιωτικό πάρκινγκ δίπλα από το Δημαρχείο.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό της Λευκάδας να αντιδράσουν, να μην εφησυχάσουν σε αυτά που καλλιεργούν τα συστημικά κόμματα και οι τοπικοί παράγοντες που επικαλούνται διαρκώς τις δυσκολίες της εποχής και την έλλειψη χρημάτων.

Με τους αγώνες μας να επιβάλλουμε λύσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας!

Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Προκλητικοί και μετά την εθνική τραγωδία: Για τους νεκρούς φταίει ο... άνεμος και οι αόρατοι εμπρηστές
Επομενο αρθρο
Το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης, με μαζική αποστολή sms σε κατοίκους και οδηγίες εκκένωσης, είναι στα χαρτιά από το 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.