HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες χθεσινοβραδινές βροχοπτώσεις

Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες χθεσινοβραδινές βροχοπτώσεις

Η έντονη βροχόπτωση έγινε αιτία να δημιουργηθεί κατολίσθηση στα Πευκούλια στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στον Άγιο Νικήτα. Σύντομα το πρωί μηχανήματα της Περιφέρειας καθάρισαν το δρόμο. Να επισημάνουμε πάντως πως στο συγκεκριμένο σημείο τα δίχτυα ανάσχεσης ήταν από μήνες κορεσμένα. Όσοι περνούσαν από την περιοχή το είχαν επισημάνει

Αυτή τη στιγμή, όπως μας πληροφόρησε ο αντιπεριφερειάρχης κ.Χαλικιάς, το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό. Έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Σύβρο, στον Άγιο Ηλία, στο δευτερεύοντα δρόμο Αγίου Πέτρου – Νικολή. Η κατάσταση στη Βασιλική έχει ομαλοποιηθεί.

Οι οδηγοί όμως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στου «Πασά». Η προχθεσινή κατολίσθηση σε μέρος του επαρχιακού δρόμου, επιδεινώθηκε με τις χθεσινές βροχές. Στο δρόμο υπάρχει η κατάλληλη σήμανση, με την οποία πρέπει να συμμορφώνονται οι οδηγοί. Η επισκευή του δρόμου είναι δύσκολη γιατί δεν υπάρχει δρόμος παράκαμψης. Η ζημιά θα αντιμετωπιστεί με δυο έργα, μας δήλωσε ο κ. Χαλικιάς.

Προηγουμενο αρθρο
Πλημμύρες στη Βασιλική
Επομενο αρθρο
Ενημέρωση από το Δήμο για τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τη Νότια Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.