HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑνώτερος ο Ολυμπιακός, νίκησε άνετα την Νίκη Λευκάδας -Δηλώσεις Νίκου Δουβίτσα

Ανώτερος ο Ολυμπιακός, νίκησε άνετα την Νίκη Λευκάδας -Δηλώσεις Νίκου Δουβίτσα

Ήττα και αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας για την Νίκη Λευκάδας, η οποία δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με σκορ 88-50.

Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων φάνηκε στον μέγιστο βαθμό και οι ερυθρόλευκες πήραν την πρόκριση για την προημιτελική φάση. Μελανό σημείο ο τραυματισμός της Εβίνας Μάλτση στο τρίτο δεκάλεπτο που ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός. Για την ομάδα μας πρώτη σκόρερ στο ντεμπούτο της η Hailey Dunham με 13 πόντους, ενώ ακολούθησε η Τελίδου με 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 28-47, 41-68, 50-88

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Σπηλιώτης, Τελίδου 11 (1), Τσινέκε 5 (1), Whitted 8, Αρώνη, Τσαμπούρη 3 (1), Μπάρκα Μ., Dunham 13, Austria 4, Τσέρου 2, Μπάρκα Α., Κοντογεώργου 4

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Mazic 9 (1), Σταμάτη 7 (1), Σπυριδοπούλου 7 (1), Χατζηνικολάου 3, Μπαλτά, Μάλτση 7, Κοσμά 2, Χαλιβέρα 5, Σωτηρίου 11 (1), Καλτσίδου 8 (1), Anderson 8, Macaulay 21 (1)

Δηλώσεις Νίκου Δουβίτσα

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Νίκος Δουβίτσας μετά την ήττα της Νίκης Λευκάδας από τον ανώτερο Ολυμπιακό έκανε την ακόλουθη δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr:

«Γνωρίζαμε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι και αυτό που θέλαμε ήταν να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ ειδικά στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Σαν γηπεδούχοι θέλαμε να τρέξουμε στην επίθεση και να πάμε στο transition. Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν καλή σήμερα και το μόνο που κρατάμε ως θετικό είναι κάποιες καλές άμυνες που βγάλαμε ανά διαστήματα μέσα στον αγώνα.

Δυστυχώς η πορεία μας στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε νωρίς, διότι κληρωθήκαμε με το μεγαθήριο. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και η δουλειά μας θα φανεί και στους αγώνες»

Προηγουμενο αρθρο
Ανεπιτήρητα βοοειδή βόσκοντας σε ξένα χωράφια
Επομενο αρθρο
Τα Νησιά του Ιονίου ενωμένα και συνεργαζόμενα μεγαλουργούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.