HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑν δεν αντέχουμε την ομορφιά…

Αν δεν αντέχουμε την ομορφιά…

Ποιος δεν καμάρωσε την όμορφη κόκκινη μπουκαμβίλια στον πεζόδρομο της αγοράς που αγκάλιζε με χάρη το στύλο φωτισμού; Ποιος ντόπιος και ξένος δεν σταμάτησε να την φωτογραφίσει; Ποιος δεν ευχήθηκε μέσα του και φωναχτά «ας γέμιζε όλος ο πεζοδρόμος όμορφες μπουκαβίλιες»;

Αυτό λοιπόν το πανέμορφο λουλούδι, καμάρι της κυρίας Δήμητρας Κολόκα που το φύτεψε, το φρόντιζε και το χαιρόμαστε όλοι, σήμερα από απόγευμα βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση. Μέσα σε λίγες ώρες τα φύλλα της έχουν πέσει και δείχνει να έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Επειδή από την μια μέρα στην άλλη δεν πέφτουν τα φύλλα της μπουκαμβίλιας, επειδή είναι ακριβώς στην εποχή της ανθοφορίας της, εύκολα μπορεί κάποιος να υποπτευτεί κακοήθη ενεργεία. Αν έχει γίνει κάτι τέτοιο, αν δεν αντέχουμε την ομορφιά…  δεν υπάρχει σωτηρία.

Η Μαριάννα Ζακυνθινού κατέγραψε το γεγονός και μας έστειλε τις φωτογραφίες και η κ. Κολόκα μας επιβεβαίωσα τα δυσάρεστα.

Προηγουμενο αρθρο
Τροχαίο ατύχημα στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Η ΔΕΠΟΚΑΛ ζητά Γυμναστές και Νηπιαγωγούς για το Καλοκαιρινό Camp 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.